< Terug naar overzicht

Ali B boeken

De bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ali B weet er altijd wel een topfeest van te maken, het is duidelijk dat hij geen standaard zanger is, maar een performer in hart en nieren.. "
Paula van Veldt
5
"Wat een heerlijk optreden. Goede samenwerking, een echte show. Helemaal top"
Tom
4
"Je bent top. Live optreden en er een knallende show van maken. Dank je wel "
Hidde
5

Ali B boeken

Ali B boeken 

 

Ali B is een artiest die al jarenlang bekendheid geniet als rapper. Hij is doorgebroken als rapper, maar is nu ook bekend als entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Ali B is bekend van nummers als 'Wat zou je doen', 'Rampeneren' en 'Leipe mocro flavour'. Ali B heeft samenwerkingen op zijn naam staan met onder andere Lange Frans, Marco Borsato en Kenny B.

 

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. Ali B kwam ook in diverse tv-programma's voor, zo had hij zijn eigen programma 'Ali B op volle toeren' waarin hij met een bevriende rapper in elke aflevering op pad gaat naar een artiest die 'vroeger' veel bekendheid wekte. Ali B zit niet stil, ook bracht hij een theatershow uit genaamd 'Ali B geeft antwoord', vervolgens kwam een gelijknamig album uit. Ali B nam ook plaats als jurylid bij The Voice of Holland, dit doet hij nu al meerdere seizoenen lang. 

 

Boekingen Ali B

 

Wilt u Ali B boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Anderen bekeken ook

Waylon boeken

Waylon boeken

Bekende zangers

Waylon boeken

Bekende zangersWaylon weet met zijn stem vele harten te stelen. Deze geweldige zanger kunt u nu hier boeken2999,-Lees meer
Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Vinchenzo boeken perskit

Vinchenzo boeken

Talentenshow artiesten

Vinchenzo boeken

Talentenshow artiestenVinchenzo bereikte in 2016 de finale van The Voice of Holland en bracht meerdere singles uit. 2999,-Lees meer
davina michelle boeken

Davina Michelle boeken

Bekende zangeressen

Davina Michelle boeken

Bekende zangeressenDavina Michelle, de sensatie van het moment door haar deelname aan de beste zangers!2999,-Lees meer