< Terug naar overzicht

Ali B boeken

De bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ali B weet er altijd wel een topfeest van te maken, het is duidelijk dat hij geen standaard zanger is, maar een performer in hart en nieren.. "
Paula van Veldt
5
"Wat een heerlijk optreden. Goede samenwerking, een echte show. Helemaal top"
Tom
4
"Je bent top. Live optreden en er een knallende show van maken. Dank je wel "
Hidde
5

Ali B boeken

Ali B boeken 

 

Ali B is een artiest die al jarenlang bekendheid geniet als rapper. Hij is doorgebroken als rapper, maar is nu ook bekend als entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Ali B is bekend van nummers als 'Wat zou je doen', 'Rampeneren' en 'Leipe mocro flavour'. Ali B heeft samenwerkingen op zijn naam staan met onder andere Lange Frans, Macro Borsato en Kenny B.

 

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. Ali B kwam ook in diverse tv-programma's voor, zo had hij zijn eigen programma 'Ali B op volle toeren' waarin hij met een bevriende rapper in elke aflevering op pad gaat naar een artiest die 'vroeger' veel bekendheid wekte. Ali B zit niet stil, ook bracht hij een theatershow uit genaamd 'Ali B geeft antwoord', vervolgens kwam een gelijknamig album uit. Ali B nam ook plaats als jurylid bij The Voice of Holland, dit doet hij nu al meerdere seizoenen lang. 

 

Boekingen Ali B

 

Wilt u Ali B boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer