Ali B boeken 

 

Ali B is een artiest die al jarenlang bekendheid geniet als rapper. Hij is doorgebroken als rapper, maar is nu ook bekend als entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Ali B is bekend van nummers als 'Wat zou je doen', 'Rampeneren' en 'Leipe mocro flavour'. Ali B heeft samenwerkingen op zijn naam staan met onder andere Lange Frans, Marco Borsato en Kenny B.

 

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. Ali B kwam ook in diverse tv-programma's voor, zo had hij zijn eigen programma 'Ali B op volle toeren' waarin hij met een bevriende rapper in elke aflevering op pad gaat naar een artiest die 'vroeger' veel bekendheid wekte. Ali B zit niet stil, ook bracht hij een theatershow uit genaamd 'Ali B geeft antwoord', vervolgens kwam een gelijknamig album uit. Ali B nam ook plaats als jurylid bij The Voice of Holland, dit doet hij nu al meerdere seizoenen lang. 

 

Boekingen Ali B

 

Wilt u Ali B boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!