< Terug naar overzicht

JeBroer boeken

Met zijn innoverende teksten vergeten uw gasten uw evenement nooit meer!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Een jongen die veel heeft meegemaakt en dat is te horen ook aan zijn tracks!"
Leandro Scholten
5
"Puur is het woord dat zijn nummers en muziek perfect omschrijft!"
Sil Timmermans
5
"Mijn vriend en ik zijn al jaren fan van JeBroer, vooral het nummer 'Van ons' is een van onze favorieten, omdat deze wat rustiger is in vergelijking met de rest van zijn muziek"
Sascha van den Bosch
5

JeBroer boeken

JeBroer boeken

 

Je Broer, of ook wel Tim Kimman is een Nederlandse rapper, vader en platenbaas. Tegenwoordig is hij zowel in Nederland als Vlaanderen bekend bij het publiek. Zijn nummers zijn vaak uitgegroeid tot hits, zo haalde Banaan (2015) zelfs goud in Vlaanderen. In Nederland brak hij in 2012 al door met ' Nooit meer slapen'  in samenwerking met Yellow Claw. 

 

Zo omschreven lijkt het leven van Je Broer enkel zonneschijn, maar niets is minder waar. Vroeger was Je Broer een druk kind en kon niet omgaan met autoriteit, het maakte niet uit van wie. Dit leidde er toe dat hij een sociale vaardigheidstraining en agressietraining moest volgen, toch vond hij een uitvlucht in het rappen. Veel van zijn vrienden raakten op het slechte pad en veel van hen bleven daarin hangen. In 2010 bracht hij zijn debuutsingle uit 'Btje vliegen tog'. Die werd geproduceerd door Boaz van de Beatz, die later nog meer nummers voor hem zou produceren. JeBroer sloot zich bij het collectief Nouveau Riche aan, hier kreeg hij ook les op de Herman Brood Academie. 

 

JeBroer heeft ook nog gespeeld als acteur in de televisieserie ' Van God los' en de korte film 'De zure inval'. Tegenwoordig is JeBroer gesetteld met zijn vrouw en twee kinderen. Eind 2016 kwam het album van JeBroer uit 'Elf11', dit nummer is niet zomaar een nummer, het nummer 11 is zijn geluksgetal. JeBroer is vooral torts op zijn gezin en dan voornamelijk het feit dat hij voor zijn gezin kan zorgen en dat hij kan doen wat hij leuk vindt. 

 

Boekingen JeBroer

 

Wilt u JeBroer boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
Pix1600 5

Deluxe verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Deluxe verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerZeer heldere en mooie verlichte dansvloer, die alle logo's en patronen in elke kleur aanneemt.745,-Lees meer