Jason Bouman boeken

Jason Bouman werd geboren in 1981 in Zeist. Vanaf jongs af aan was geïnteresseerd in muziek, hij leerde dan ook al op 7-jarige leeftijd toetsen bespelen. Later volgden ook nog de basgitaar, gitaar en drums.

Jason begon op zijn dertiende met het spelen in een band, namelijk 'The Melody Stars', een band die vooral covers van The Shadows, The Beatles en andere 60/70's artiesten speelde. Een jaar later stapte Jason over naar een andere band, 'The Twilights' deze band speelde vooral populaire en Nederlandstalige muziek. Jason is van alle markten thuis en begon op zestienjarige leeftijd als geluidsman te werken. Jason Bouman speelde in diverse bands. In 2013 besloot Jason Bouman mee te doen aan het programma 'Bloed, Zweet en Tranen', dit zorgde voor een enorme bekendheidsboost. Jason Bouman kwam hierbij tot de finaleronde. In maart 2014 bracht hij zijn album 'Zomaar Ineens' uit. Ook trad Jason op in Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten.

Boekingen Jason Bouman

Wilt u Jason Bouman boeken voor uw feest, jubileum of verjaardag? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jason Bouman.