Zangeres-pianiste Joni Summer heeft jarenlange optreedervaring op grote en kleine podia. Ze heeft opgetreden voor nationale televisie, maar geeft ook huiskamerconcerten. Ze is daarmee een zeer professionele zangeres. Via Evenses kunt u Joni met haar prachtige warme stem inhuren voor diverse gelegenheden zoals uw bruiloft, opening, pleinfeest, ceremonie, receptie, feest, verjaardag, bedrijfsfeest, diner en jubileum. 

 

Joni begon op jonge leeftijd met pianospelen en zingen. Ze werd als jong meisje geïnspireerd door grootheden als Aretha Franklin, Elton John en Norah Jones. Op latere leeftijd is ze aan het conservatorium gaan studeren waar ze Cum Laude voor is geslaagd. Ze besloot na het conservatorium een master in muziek te gaan volgen in Amerika. Na deze fantastische en leerzame ervaring is ze weer terug in Nederland. Joni zingt bekende covers uit het pop en jazz repertoire. Deze diversiteit in repertoire maakt Joni geschikt voor verschillende gelegenheden. Een greep uit haar repertoire kunt u hieronder vinden.

 

Wilt u Joni Summer boeken als bruiloft zangeres of inhuren als zangeres voor uw receptie, diner, feest, verjaardag of bedrijfsfeest? Deze muzikale act is via Evenses in te huren voor uw huwelijk, diner, jubileum of borrel. Vul de offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.