Tjindjara boeken

Tjindjara Metschendorp, afkomstig uit Amsterdam, had als droom om mee te doen aan musicals. Vanaf haar geboorte zong en danste zij al en al snel zagen haar ouders dat ze enorm veel talent had. Op 11-jarige leeftijd begon Tjindjara haar carrière op het Lucia Marthas te Amsterdam waar ze vervolgens all around werd opegeleid. Het harde werk werd beloond! Tjindjara behaalde in 2015 op een 15-jarige leeftijd een tweede plek op het Junior Euro Songfestival. Tjindjara maakte haar debuut als Deena Jones in Theater Het Park te Hoorn.

tjindjara boeken.jpeg

Biografie Tjindjara

Tjindjara rolde snel de muziek en theaterwereld in waar ze rollen kreeg waaronder in de musical Droomvlucht, Harem, Dreamgirls, The Bodyguard en nog veel meer. Haar grote doorbraak was tijdens de Symphonica in Rosso-concerten waar zij mocht dansen voor Lionel Richie en Diana Ross. Tjindjara haar talent werd erkend in 2013 waar Ali B haar onder zijn hoede nam in het TV-programma X-Factor. Samen met rapper F1rstman bracht ze de hit  'Angel on the Streets' uit wat duizenden views opleverde op youtube. In 2018 deed Tjindjara mee aan The Voice of Holland waar ze een verpletterende indruk achter laat met het nummer 'What about us' van Pink.

Tjindjara haar droom is over een aantal jaar in zowel Nederland als over de hele wereld te gaan touren met haar eigen muziek. Niet alleen is Tjindjara op het vlak van musical en muziek een echte professional maar slaat ze zeker niet uit om ook een stap richting de film- en TV wereld te zetten als presentatrice en actrice.

Tjindjara boeken

Wilt u de prachtige zangeres Tjindjara boeken op uw bedrijfs,- huwelijksfeest of festival? Dan kunt u Tjindjara boeken via Evenses voor uw evenement of gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Tjindjara.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Tjindjara boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Tjindjara boekingen bekend als een groots feest spektakel.