Christoff boeken

Deze succesvolle zanger en radiopresentator is al bijna dertig jaar actief in entertainment!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
christoff boeken festival.jpg
QJAzjcHgc
PkpiPxbzc
ZtBubsCWIk
yJxgTdyQ
christoff boeken festival.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Christoff
Starttijd:  
Eindtijd:  

Christoff boeken

Deze grandioze zanger zingt al sinds zijn twaalfde. Op zijn vijftiende deed hij mee aan Soundmixshow met een liedje van Luc Steeno, "Voor jou". Sindsdien is Christoff actief als zanger. Over de jaren heen heeft hij vele nummers uitgebracht. Zijn eerste single was "Ik voel me zo goed", deze werd uitgebracht in 1991. Echter zijn eerste hit had hij in 1995 met het nummer "Onder de toren". Dit lied samen met zijn andere hits, zoals "Terug naar de zon" en "De levensgenieter", zijn te vinden op zijn album "Intro". Met dit album behaalde hij de gouden status. In 2018 heeft Christoff twaalf albums op zijn naam staan, waaronder het verzamelbum "Back To Back" met Will Tura.

Behalve Nederlandstalig, zingt Christoff ook Duitstalig. Hij heeft drie Duitse albums uitgebracht. Verder zingt hij ook in een Duitse muziek groep. Namelijk het schlagertrio Klubbb3. Hier maakt hij samen met Nederlandse zanger Jan Smit en Duitse zanger en presentator Floris Silbereisen deel van uit. Klubbb3 is een groots succes in landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In 2015 brachten zij hun eerste album uit en in 2017 behaalde zij met hun tweede album de nummer 1 positie in Duitsland.

Sinds 2012 presenteert Christoff de Vlaamse top 10 op Radio 2, VRT, dit doet hij iedere zondagmiddag. Verder heeft deze talentvolle zanger vier MIA's op zijn naam staan. Christoff ontving in 2011, 2013, 2014 en 2016 deze prijs voor "Vlaams populair".

Boekingen Christoff

Wilt u Christoff boeken voor uw après ski feest, feest of festival? Christoff is te boeken bij Evenses voor uw bedrijfsfeest, openingsevent of evenement. Voor meer informatie over het boeken van Christoff kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Lucas
5 uit 5 sterren
Elke week luister ik naar de Vlaamse top 10 met Christoff. Het is eigenlijk een traditie geworden op zondag met de familie.
Mara Neyveart
5 uit 5 sterren
Zijn duetten met zijn zus Lindsay zijn echt mijn favoriet! Zij zingen zo mooi samen
Dennis Huijgens
5 uit 5 sterren
Christoff en Jan Smit zijn mijn favoriete zangers en dat zij samen in een groep zitten, vind ik echt geweldig! Klubbb3 is super!!

Vergelijkbare acts

Ruben Annink boeken

Ruben Annink boeken

3 Beoordelingen

Singer-songwriter Ruben Annink zorgt voor de fijnste sfeer op uw feest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.