Karsu

Boek multitalent Karsu voor uw gelegenheid!

prijs op aanvraag
Karsu boeken
oQtsGEOsWc
SoByBrRfnp
UqNskVScxUo
RpYyzccuYFw
iMtxZdWjJ
ZhGqIe
Karsu boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Karsu
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Karsu Dönmez, beter bekend als Karsu werd geboren in Amsterdam in 1990 en is een Nederlandse zangeres en pianist met Turkse roots. Haar vrijwel unieke naam is ontleend aan Karsuköyü, de geboorteplaats van haar ouders. Ze speelt jazz, componeert, arrangeert en schrijft commercials en filmmuziek. Karsu is een klassiek geschoolde pianiste. Haar veelzijdigheid vind je terug in haar werk.

Populaire muziek, jazz, klassieke muziek en Turkse muziek. Sinds haar veertiende trad Karsu vaak op in het Turkse restaurant van haar vader. Nadat ze op haar school het open podium won, werd Karsu uitgenodigd om bij Kunstbende in Noord-Holland te komen spelen. Ze won hier het kampioenschap en won later de nationale editie. Karsu mocht spelen in het Krasnapolski Hotel en viel op in de Amerikaanse ambassade. Ze gaven haar een beurs in Rhode Island.

Karsu heeft inmiddels al vele optredens gegeven op festivals in Turkije, Indonesië, Suriname, Duitsland, Brazilië, Noord-Macedonië en Engeland. Ook mocht ze in het Luxor Theater de Edison Publiekprijs van 2016 in ontvangst nemen.

Karsu was in 2021 ook te zien bij het tv-programma Beste Zangers waar ze 'Song for Furaha' van VanVelzen en 'An de kant' voor Hendrik Jan Bökkers coverde.

Karsu boeken?

Karsu maakt met haar talent van uw gelegenheid een onvergetelijke herinnering. Boek Karsu voor uw evenement, verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum. U kunt via deze pagina een vrijblijvend voorstel aanvragen. heeft u vragen? Bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Karsu

Genres

Pop
Jazz
Klassiek

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.