Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Aliyah boeken
1/8
Aliyah
Aliyah
100% match

Aliyah

Tegenwoordig is Aliyah te boeken bij uw welbekende evenementenbureau
Aliyah Kolf Als jonge ster bloeide Aliyah op en bracht verschillende hits uit zoals: L.O.V.E, Yeah Yeah Yeah, Wolk, Shop-...
Lees meer

prijs op aanvraag
Naomi Sharon boeken
100% match

Naomi Sharon boeken

De Rotterdamse zangeres bereikte ons met haar warme melodieën, vandaar zij ook beschikbaar is voor uw gelegenheid Lees meer

prijs op aanvraag
Lavils boeken
100% match

Lavils boeken

Deze knappe beauty Lavils kan mega mooi zingen en heeft al verschillende nummers uitgebracht en kan zich aanpassen aan uw feest! Lees meer

prijs op aanvraag
Sarita Lorena boeken
100% match

Sarita Lorena boeken

Boek deze Latin zangeres nu voor uw festival of evenement!
Sarita Lorena biografie Sarah de Sousa Gonçalves is geboren in Brazilië. Op 9-jarige leeftijd is zij naar Nederland verhuisd. Zij...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende zangeressen

Komt de verjaardag van uw dochter er binnen een paar maanden aan en is zij toevallig een enorme fan van The Voice of Holland? Bent u gevraagd om het jaarlijkse Kerstdiner voor het hele bedrijf te organiseren en bent u nog op zoek naar een manier om het evenement net dat beetje extra te geven? Of gaat jullie zoon misschien volgend jaar trouwen, en zouden jullie hem en zijn bruid graag verrassen met een spetterend kado? U heeft er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar het boeken van een bekende zangeres zou wel eens een heel goed idee kunnen zijn voor het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Wanneer we het hebben over een bekende zangeres, hebben we het over een zangeres die in ieder geval op nationaal niveau in Nederland en België flinke bekendheid geniet, zoals, bijvoorbeeld, de bekende popgroep O'G3NE, Berget Lewis, de Nederlandse rockster Anouk, Monique Smit, S10 of Maan, de winnares van The Voice of Holland 2015. Veel van de bekende zangeressen in ons portfolio zijn echter ook succesvol over de landsgrenzen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan de Vlaamse Belle Perez, Afrojack-collaborateur Eva Simons, Joya Mooi, Caro Emerald, Jennie Lena, Sherley Bassey impersonator Diva Diamond of de retro Caro Emerald. Er bestaat een overvloed aan variatie wanneer het gaat om bekende zangeressen in de Lage Landen en dat is goed nieuws voor jou als organisator, want dat betekent dat er een grote kans is dat u de bekende zangeres kan vinden die precies past bij uw feest of evenement.

Bekend of niet, het is natuurlijk wel mooi als de bekende zangeres die u graag wilt boeken ook goed past bij het feest of evenement dat u in gedachten hebt. Zo is het jazzy geluid van de Vlaamse Selah Sue perfect voor een groots zomers tuinfeest of een romantische bruiloft, maar zal het een stuk minder goed passen bij een Hawaiiaans themafeest of een verjaardagsfeestje voor een vijfjarige. Het is zou niets minder dan tijd- én geldverlies te zijn om een bekende zangeres te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor uw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om al een idee te hebben van de bekende zangeres die u leuk lijkt en het soort muziek dat u graag wilt horen op uw feest, alvorens een act te boeken.

Alleen bij Evenses al heeft u directe toegang tot een breed portfolio aan bekende zangeressen die geboekt kunnen worden voor een hele rits aan gelegenheden. Van Trijntje Oosterhuis en Willeke Alberti tot Do en Ilse de Lange, het aanbod is echt heel uitgebreid. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer u het perfecte feest wilt organiseren en daarvoor een bekende zangeres wilt boeken, al wordt het proces van zoeken en boeken er niet makkelijker op.

Dat wil echter niet zeggen dat het boeken van een bekende zangeres in Nederland en België heel ingewikkeld is. Om die reden is het over het algemeen wel een verstandig idee om samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen en party planning, zeker als het gaat om het boeken van bekende zangeressen. Niet iedere bekende zangeres zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u voor ogen heeft. Bij Evenses beschikken we over een groot netwerk van bekende zangeressen die wij al talloze keren geboekt hebben. Die expertise en die contacten stellen we graag ter beschikking van u, zodat u de perfecte bekende zangeres kunt boeken voor het evenement dat u gaat organiseren.

U kunt onze event specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. U kunt zelf ook al op verkenning gaan door met de hulp van de zoekmachine op onze website door de profielen van de beschikbare bekende zangeressen te scrollen. Om u verder alvast wat op weg te helpen, zetten we hieronder enkele punten waar u op moet letten bij het boeken van een bekende zangeres op een rijtje.

Enkele punten om op te letten bij het boeken van een bekende zangeres

Het boekingsproces om een bekende zangeres voor uw feest in te huren is niet per se moeilijk, maar vergt wel enige kennis van zaken. Zo is het, bijvoorbeeld, handig om te weten wat er allemaal in het contract wordt opgenomen en of de zangeres in kwestie ervaring heeft met gelegenheden als die van u. Zoals we al eerder schreven is het absoluut verstandig om bij het boeken van een bekende zangeres een entertainmentbureau met ervaring in te huren, maar om u alvast een idee te geven vanwaar u zoal op moet letten, zetten we hieronder enkele punten op een rijtje.

Wat voor soort muziek zingt de bekende zangeres in kwestie?

Wanneer u overweegt om een deel van je tijd en budget uit te geven aan het boeken van een bekende zangeres, is het wel belangrijk om de artiest in kwestie en haar repertoire goed te kennen. Op de meeste feesten en evenementen zou de zangeres een onderdeel zijn van het entertainment, waardoor het dus belangrijk is dat haar muziek en stijl goed passen bij de gelegenheid. Gelukkig is dit met de hulp van het internet al vrij makkelijk te checken.

Heeft zij ervaring met soortgelijke gelegenheden?

Naast het kennen van de muziek en stijl van de bekende zangeres die u wilt boeken, is het ook wel belangrijk om uit te vinden of zij ervaring heeft met het soort feest of evenement dat u gaat organiseren. De artieste kan, bijvoorbeeld, wel geweldig zijn in grote zalen of stadia, maar misschien heeft ze nog nooit op een bruiloft gezongen. Hoogstwaarschijnlijk kunt u hier online al wat meer informatie over vinden, terwijl u hier bij Evenses ook mee kunnen helpen. U wilt uiteindelijk wel een artieste boeken die zich op haar gemak voelt in de setting van uw evenement.

Kunt u feedback vinden van mensen die al eens met haar gewerkt hebben?

Wat ook helpt bij het boeken van een bekende zangeres, is om wat feedback te krijgen van mensen die al eens met haar gewerkt hebben of die haar al eens live aan het werk hebben gezien op een vergelijkbare gelegenheid als die van jou. Om deze reden kunt u op onze website bij het profiel van iedere bekende zangeres in ons portfolio ook enkele reviews van eerdere klanten vinden. Verder zult u ook op andere plekken op het internet reviews en feedback over de artieste kunnen vinden.

Waar tekent u voor bij het afronden van het boekingsproces?

Zodra u begint met het boeken van een bekende zangeres zult u gelijk merken dat er heel wat meer bij komt kijken dan het regelen van een datum en een locatie. Onderwerpen als de lengte van het optreden, de reiskosten, en eventuele technische noodzaken zullen in het contract ook aan bod komen. We raden onze klanten daarbij altijd aan om het contract zeer zorgvuldig te lezen, om te voorkomen dat u op een later moment voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit is dan ook één van de dingen die wij scherp in de gaten houden wanneer we onze klanten helpen bij het boeken van een bekende zangeres.

Staat de bekende zangeres in kwestie open voor aanvraagnummers?

Één van de leuke dingen aan het boeken van live entertainment als een bekende zangeres is dat u over het algemeen mee kan denken wanneer het gaat om de samenstelling van de set list. Op die manier kunt u, bijvoorbeeld, de favoriete zangeres van uw vrouw haar favoriete nummer laten zingen op jullie bruiloft. Daarnaast vinden veel artiesten het ook leuk om tijdens het evenement zelf requests aan te nemen van mensen uit het publiek. Bespreek daarom de mogelijkheden op dit vlak met de bekende zangeres in kwestie, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn.

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Één van de grote voordelen van het boeken van een bekende zangeres met onze hulp is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van zulke acts. Populaire zangeressen als Glennis Grace, Rochelle en Roxeanne Hazes hebben wij al vele malen eerder geboekt voor onze klanten. Om u een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kunt u op de website ook uitgebreide reviews vinden over de beschikbare bekende zangeressen. In combinatie met de hulp van onze bookers kunt u op deze manier een goed beeld krijgen het aanbod en de stijl van deze artiesten voordat u overgaat tot het boeken.

Bekende zangeres boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft? Via Evenses kunt u al uw bekende Nederlandse zangers, Nederlandse zangeressen of andere bekende Nederlandse artiesten reserveren voor uw gelegenheid. Onze bekende Nederlanders staan voor u klaar om van ieder feest een succes te maken. Elke Nederlandse zangeres, bekende Nederlander of andere artiest die ons artiestenbureau u aanbiedt is professioneel en heeft jarenlange ervaring.

Voor elke gelegenheid kunt u bekende Nederlandse zangeressen inhuren. Zo kunt u Maan huren voor uw bedrijfsfeest, of wellicht bent u fan van Glennis Grace of de dames van O'G3NE. Veel geboekte bekende muzikanten voor festivals of verjaardagen zijn Shirma Rouse, Leona Philipo, LeeAnn, Anneke van Giersbergen, Cim, Patricia Haastrectht en Eva Simons. Is één van uw bruiloft wensen een zangeres die zichzelf instrumentaal begeleidt? Dan boekt u bijvoorbeeld zangeres Iris Kroes. Wanneer u voor uw trouwfeest liever de mooiste liefdesliedjes hoort huurt u Jennifer Ewbank. Naast bekende zangeressen is het ook mogelijk om één van onze bekende zangers te boeken. Voorbeelden hiervan zijn Dré Hazes, John West of Jan Smit. Ook kunt u voor populaire urban zangers terecht bij ons boekingsbureau. Lil Kleine, Ronnie Flex en natuurlijk Broederliefde zijn hier te boeken.

Bekende zangeressen boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft

Wij komen graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Daarnaast kunt u altijd uw vragen stellen omtrent verhuur van Nederlandstalige zangers en Nederlandse of Vlaamse zangeressen, vragen over geluidstechniek huren of prijzen/ kosten van de verschillende artiesten. Zo kunt u uw offerte opvragen met daarin de prijs die wij als totaalprijs hanteren. Geen verrassingen achteraf. Voor informatie kunt ons bellen, mailen of zoekt u op deze website door te klikken op: Zangeres bekende.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar