Vinchenzo boeken

Vinchenzo bereikte in 2016 de finale van The Voice of Holland en bracht meerdere singles uit.

4,7 uit 5 sterren
€ 2675 - € 4280
Vinchenzo boeken
Jmnkuewja
ombUnsro
wiKympWV
Vinchenzo boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Vinchenzo
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Vinchenzo boeken

Vinchenzo Tahapary, afkomstig uit Tiel, werd geboren in een zeer muzikale familie. Op slechts 8-jarige leeftijd treedde Vinchenzo voor het eerst op samen met zijn vader met het nummer father friend van alain clark. Sinds kleins af aan heeft Vinchenzo een passie voor muziek en dans.

Toen Vinchenzo 10 jaar was kreeg hij een rol in de musical 'Flipje' van school en hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend. Na deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentshow 'My Name is Michael' en eindigt Vinchenzo bij de laatste tien kandidaten.

In 2012 doet Vinchenzo mee aan The Voice Kids omdat hij bij een theathershow van Ali B het podium op wordt gevraagd en hij zingt het nummer 'Ik huil alleen bij jou'. 4 jaar later, in 2016, doet hij mee aan de blind auditions van het zevende seizoen van The Voice Of Holland. Hier kiest hij Ali B als coach en schopt hij het tot in de finale. Vinchenzo eindigde uiteindelijk op de derde plaats. Tijdens de Live Shows van TVOH bracht Vinchenzo zijn eerste single 'Steady Love' en zijn tweede single 'Daily' uit. 'Daily' belande in de iTunes top 100 op de zevende plaats.

Tijdens zijn jonge carrière als zanger heeft Vinchenzo al twee awards weten binnen koppen. Bij de Hittegolf Awards 2017 won hij de award voor Hottest Muscician bij de Hittegolf Awards 2017 en in 2018 won Vinchenzo Tahapary de award voor Talent van het Jaar tijdens de 100% NL Awards 2017.

Boekingen Vinchenzo

Wilt u Vinchenzo boeken voor uw bedrijfs-, stadsfeest of festival? Deze bekende artiest is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Vinchenzo.

Bij Evenses kunt u:

  • Vinchenzo boeken
  • DJ's boeken
  • Bands boeken
  • Catering bestellen
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Vinchenzo boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Vinchenzo boekingen bekend als een groots feest spektakel.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Frenk
5 uit 5 sterren
Fan van Vinchenzo sinds zijn blind audition bij The Voice! Vinchenzo NAILT dat nummer gewoon, en maakt daarbij optimaal gebruik van verschillende zangtechnieken die hij nu al perfect beheerst: timing, articulatie, vibratogebruik, ademtechniek etc. Heel duidelijk dat 't een perfectionist is die zijn zang erg serieus neemt, en niet alleen getalenteerd is maar ook een harde werker! Volhouden Vinchenzo en je wordt een wereldartiest!
Bianca Hemels
4 uit 5 sterren
Vinchenzo zingt zo mooi en makkelijk. Kippenvel elke keer als ik hem weer hoor en wanneer die net begint. I love it
Nienke van Zelst
5 uit 5 sterren
Deze jongen heeft een ontzettend bijzondere stem! en heel veel talent! Vinchenzo gaat het zeker en vast nog ver schoppen in de muziek wereld.

Vergelijkbare acts

Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken

3 Beoordelingen

Al sinds zijn 12e bekend in Nederland. Deze zanger kunt u nu bij Evenses boeken.

€ 2975 - € 4760
Xerxes boeken

Xerxes boeken

Xerxes maakt met zijn verrassende mash-ups van uw avond een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.