Henk Dissel boeken

Wilt u Henk Dissel boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Henk Dissel boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Henk Dissel boeken dat doet u voor optredens waarbij u betovert wilt worden van zijn stem. Het nummer dat Henk Dissel bekend maakte was 'Denk jij nog wel aan mij'. Het bleef wekenlang in de Single Top 100 te staan. Henk Dissel boeken? Dat kan via Evenses. Henk Dissel boeken

Biografie Henk Dissel

Henk Dissel is een jong artiest die al vele harten weet te veroveren met zijn muziek. In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen. Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een uitverkochte Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van De Toppers in Concert. In 2017 stond Henk Dissel zelfs in Afas live.

Henk Dissel boeken.jpeg

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie. De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land. Het debuutalbum van Henk Dissel kwam uit op 12 maart 2016. Op deze dag verzorgt Henk Dissel een eigen concert in Bunnik ieder jaar. De laatste single van Henk is genaamd: 'Vlinderslag'. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen. In september van dit jaar ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent. Deze prijs zorgde voor veel vreugde bij Henk Dissel. Al het hard werken heeft geholpen!

Boekingen Henk Dissel

Wilt u Henk Dissel boeken voor uw feest, evenement of festival? Henk Dissel boeken via Evenses voor uw bruiloft of verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Henk Dissel boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Henk Dissel boekingen bekend als een groots feest spektakel.