< Terug naar overzicht

René Schuurmans

René Schuurmans heeft heel wat partyhits op zijn naam staan. U kunt hem nu hier boeken
vanaf: 
€3250,-
5

Referenties

"Helemaal de moeite waard! Het is echt een super zanger! Goede zang, en gezellige muziek!"
Elvira
5
"Erg leuke muziek en een geweldige zanger! "
Sanne
4

René Schuurmans

Je hebt partyhits en partyhits.René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Laat de zon in je Hart’ , ' Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de Lucht’, 'Is het Waar', ‘Ik ben nou eenmaal Zo", "Als het weekend is" en "Bij ons in Brabant"  zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van deze sympathieke zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid, in de horeca, regionale zenders en door DJ’s op evenementen, wat zijn enorme populariteit in het land onderschrijft. De single "Bij ons in Brabant" welke in opdracht van Omroep Brabant geschreven is is hard op weg om een nieuw Brabants volkslied te worden. "Als trotse Brabander vond ik het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over de provincie waar ik zo van houd. Een lied waarin alles zit wat mijn gevoel voor en over de provincie Brabant symboliseert." De intentie om met dit lied ook buiten Brabant de rest van Nederland te infecteren met de gezellige Brabantse sfeer is in volle gang en met succes.

 

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!
Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

 

Wilt u René Schuurmans boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar Service De smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest. €895,- Lees meer
acrobatiek act huren bedrijfsfeest

Aerial Ring

Acrobatiek, Dansshow

Aerial Ring

Acrobatiek, Dansshow Een zeer bijzondere en indrukwekkende act; geweldig voor een congres, opening of evenement! €775,- Lees meer
zanger yuri huren huwelijksfeest receptie borrel

Yuri

Zanger

Yuri

Zanger Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel. €495,- Lees meer