Waylon boeken

Waylon weet met zijn stem vele harten te stelen. Deze geweldige zanger kunt u nu hier boeken

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Waylon boeken.jpg
hsmvYnDI
VzIrsBCrlZg
fxSOwRpRaKo
qorYcbIvI
GPttsSY
Waylon boeken.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Waylon
Starttijd:  
Eindtijd:  

Waylon boeken

Waylon, geboren als Willem Bijkerk stond op elfjarige leeftijd voor het eerst op het podium tijdens een playback- en soundmixshow in Oosterhout. Vanaf dat moment had hij de smaak te pakken en reisde hij het hele land door om op te treden op diverse talentenjachten onder de artiestennaam: Waylon Young.

Op zijn zestiende, in 1997, tekende hij een platencontract bij EMI. Een paar weken voor zijn twintigste verjaardag in 2001 mocht hij, op uitnodiging van zijn idool Waylon Jennings, naar Nashville Tennessee afreizen. Daar reed hij rond in limousines met chauffeur en campagne en kwam zelfs bij zijn idool thuis. Dit was voor hem de echte start van zijn muziek carrière.

Waylon deed samen met Rachel Kramer in 2005 mee aan de Nationale Songfestival. Het duo ‘Rachel & Waylon’ verliest met het nummer ‘Leven als een beest’ van Glennis Grace, die dat jaar Nederland vertegenwoordigd in het Eurovisie Songfestival. In 2008 krijgt Waylon zijn grote doorbraak door deelname aan het TV-programma 'Hollands Got Talent'.

De zanger doet auditie met het nummer ‘It’s a man’s world’ van James Brown en bereikt moeiteloos de finale. In de finale wordt Waylon tweede. Ondanks zijn verlies tekent Waylon als eerste Nederlander een contract bij het Motown label.

Op 25 november 2013 wordt bekend dat Ilse DeLange en Waylon Nederland zullen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2014 in Kopenhagen. Met het muzikale duo onder de naam 'The Common Linnets'. Na een paar weken komt echter een abrupt einde aan de samenwerking wanneer Ilse zonder Waylon bij televisieoptredens verschijnt. Iedereen vraagt zich af waar Waylon is. De complete Nederlandse pers valt erover, want "Waar is Waylon?!". Uiteindelijk komt de zanger met een verklaring om alle geruchten de wereld uit te helpen en zegt zich meer te willen richten op zijn solocarrière.

Boekingen van Waylon

Wilt u Waylon boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of festival? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Waylon.et h

Repertoire Waylon

Genres

Rock
Pop
Nederlandstalig
Funk
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Froukje
5 uit 5 sterren
Nog steeds aan het nagenieten van een superavond Glemmer Beau Festival met als toetje Waylon. Wat een stem heeft die man!!
Jennifer
5 uit 5 sterren
Zijn album 'Heaven after midnight' is geweldig. Wat een stem heeft die Waylon. Hiermee behoort hij echt tot de top, ook op internationaal niveau!
Alicia
4 uit 5 sterren
Wat legt hij zijn gevoel in zijn liedjes. Het is echt prachtig! Live is zijn stem helemaal geweldig!!

Vergelijkbare acts

Jannes boeken

Jannes boeken

4 Beoordelingen

Lekker meezingen met zanger Jannes? Dat kan! Jannes is nu te boeken bij Evenses

€ 5945 - € 9510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.