Ferry Doedens

Ferry Doedens is al sinds 2009 welbekend door zijn rol in de soap-serie Goeden Tijden Slechte Tijden. Na enkele jaren raakte Ferry steeds meer geïnteresseerd in muziek en dook vaker de studio in. Hier zijn ook al meerdere nummers uit gekomen.

Sinds Ferry Doedens 15 jaar oud was, speelde hij al in diverse musicals en theaterproducties en deed zijn bekendheid op door zijn deelname aan Idols, in 2007. Zo heeft Ferry nog enige periode in de boyband IDSF deel genomen. In 2009 werd hij gecast voor de rol van Lucas Sanders, in Goede Tijden Slechte Tijden. Door zijn werk voor Goede tijden, Slechte Tijden werd hij ook gevraagd voor andere programma's. In 2011 presenteerde hij eenmalig het jeugdprogramma Kids Top 20 en speelde hij een gastrol in twee afleveringen van de miniserie Gooische Frieten. Inmiddels speelt Ferry ook in de spin off: 'Nieuwe Tijden'.

Echter heeft Ferry Doedens de muziek ook nooit losgelaten, sinds 2012 krijgt hij een rol in de musical Wicked en bracht hij zijn single 'Hoger en verder' uit. Ferry Doedens combineert het acteren, presenteren, muziek maken en spelen, tegenwoordig en geeft aan dat er zeker nog meerdere (muzikale) projecten aan zullen komen.

Ferry Doedens boeken

Wilt u Ferry Doedens boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of toespraak? Deze artiest is te huren voor uw evenement en gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Ferry Doedens.