< Terug naar overzicht

Clarence Milton Bekker

Clarence Milton Bekker zet met zijn soulvolle stem de tent op zijn kop! Nu hier te boeken.
vanaf: 
€2750,-
5

Referenties

"'Ik heb Clarence Milton Bekker bij De Wereld Draait Door het nummer Try A Litte Tenderness zien zingen, en ik was gelijk verkocht. Wat een sympathieke man met een geweldige stem die je echt in vervoering brengt'"
Barry van der Ploeg
5
"'Clarence heeft een geweldig verhaal achter zijn muziek zitten. Erg ontroerend. Deze man ademt soul. Een enorme aanrader'"
Melissa de Jongh
0
"'Wij hebben CB zien spelen op Holland Got Soul. Een heerlijk groovy optreden vol soul. Dit is een van de grondleggers van de soul in Nederland in mijn ogen. Ronduit geweldig'"
André van Kampen
4

Clarence Milton Bekker

Clarence Milton Bekker heeft een aantal internationale top-10 hits op zijn naam als “Send Me An Angel” en “It’s A Loving Thing”. Vele mensen zijn al geraakt door zijn prachtige stemgeluid. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival, jubileum en feest.
 

 

In 2011 heeft hij gekozen voor een andere muzikale invulling, een ander profiel en een andere doelgroep. Want de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Heel veel gebeurd….Een ding is absoluut niet veranderd; zijn bijzonder en unieke stemgeluid en zijn ongekende talent, zijn liefde voor muziek, vol emotie en met energie.

 

Als Clarence zich eind 2001 definitief vestigt in Barcelona maakt hij ook daar al snel furore en maakt hij veel nieuwe en interessante contacten in de muziekwereld. Door zijn enorme passie en liefde voor muziek, speelt hij ook vaak op straat. Daar geniet hij van; mensen energie geven met zijn stem en zijn muziek.

 

Zijn bijzondere stemgeluid blijft niemand onopgemerkt en trekt vooral de aandacht van Mark Johnson uit Los Angeles. Mark reist de wereld over op zoek naar de allerbeste muzikanten om deze bij elkaar te brengen in een bijzonder project; Playing For Change.

 

Mark Johnson is zwaar onder de indruk van het bijzondere talent en Clarence wordt gevraagd voor de leads van ‘Stand By Me’. Inmiddels heeft de clip op YouTube meer dan 44 miljoen hits! Met Clarence Milton Bekker als frontman van de band Playing For Change trekt de groep een megapubliek in o.a. De Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Canada en Europa. Niet alleen bij het grote Amerikaanse publiek, radio en tv is Clarence de favoriet, ook valt het uitzonderlijke stemgeluid op bij Norman Lear, directeur/eigenaar, Concord Music Group en John Burk, directeur A&R Concord Music Group. Beide heren zijn zo enorm onder de indruk dat ze Clarence een platencontract aanbieden. Door het enorme geloof worden de beste songwriters en producers benaderd en heeft Clarence het afgelopen jaar veel tijd doorgebracht in de studio’s in Los Angeles. Clarence heeft mogen werken met de allerbeste producers die o.a. verantwoordelijk zijn voor de hits van Beyonce, Withney Houston, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Four Tops, en vele, vele anderen. In februari 2012 wordt het album OLD SOUL wereldwijd gereleased en tourt hij de wereld over met de band “Playing For Change”

 

Clarence, een man met een verhaal. Zijn muziek heeft hem altijd kracht gegeven om te overleven en een doel te bereiken: Het veroveren van de wereld met zijn stem, met zijn energie, met zijn ziel… De stem neemt je mee, of je wilt of niet, geen ontkomen aan. Clarence neemt je mee in zijn muziek, in zijn verhaal, vol emotie en met energie. Deze man heeft veel meegemaakt, dat voel je, dat hoor je. Dat heet soul. CB Milton is soul!

 

Wilt u Clarence Milton Bekker boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement en festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

LED RGB Dansvloer

Verlichte dansvloer

LED RGB Dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €445,- Lees meer