Henk Bernard boeken

Toen Henk slechts 16 jaar oud was, trad hij al op tijdens feestjes van familieleden en vrienden. Na een aantal jaren reageerden vele mensen zeer enthousiast en ze vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziek wereld ging doen. Na lang twijfelen trok Henk zijn stoute schoenen aan, belde de studio en besloot een single te gaan maken. Hij wist al meteen dat hij een lied wou maken met een verhaal dat mensen aanspreekt.

In 2017 was het zo ver en bracht hij zijn single 'Wat is voor mij een dag'. Voor hij het wist stond hij op nummer 1 in de top 20. Met veel enthousiasme stapte Henk opnieuw de studio in met als resultaat zijn tweede singel 'Soms is het moeilijk'. Henk is niet meer weg te slaan uit de studio en in december 2009 brengt hij met veel trots zijn eerste album 'Geniet' uit. Diverse singles hebben een mooie top 100 notering gekregen en ook zijn laatste twee albums 'Gewoon echt' en 'Met gevoel' zijn goed in de top 100 ontvangen. In 2016 heeft Henk Bernard niet stil gezeten, hij werd genomineerd voor de Edison Pop Award en bracht zijn vierde album 'Dicht bij mij' uit.

Boekingen Henk Bernard

Wilt u Henk Bernard boeken voor uw verjaardagsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Henk Bernard.