< Terug naar overzicht

Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel is een Nederlandse Volkszanger. Nu te boeken bij Evenses.
vanaf: 
1 695,-
5

Referenties

"Een leuk persoon om naar te kijken en wat is zijn stem vooral goed! Wij hebben genoten."
Claudia & Tim
5
"Leuk repertoire muziek. Service van Evenses was zeer goed."
Marije en collega's
5
"Stef Ekkel was ruim van te voren op tijd en gaf een leuk optreden voor onze gasten. Evenses was ook heel klantvriendelijk aan de telefoon."
Adriaan
5

Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken

 

Stef Ekkel is een Nederlandse Volkszanger die sinds jongs af aan al bezig is met het maken van muziek. Op 4-jarige leeftijd vermaakte hij al fans in het dorpscafe. Toch zou het hierna nog vijftien jaar duren voordat hij echt door zou breken.

 

Na enkele hits uitgebracht te hebben bleef Stef zijn fans van het eerste uur de piratenstations, altijd trouw. Onvermoeibaar en ondanks een overvolle agenda, bleef hij hun steunen en bezoeken voor interviews. Het succes van Stef bleef niet onopgemerkt bij de legendarische Johnny Hoes, de man die grote artiesten zoals De Zangeres Zonder Naam, Doe Maar, Henk Wijngaard, Normaal en vele anderen ontdekte. Johnny zag in Stef wel een soort opvolger en besloot samen met Stef een nieuwe versie op te nemen van zijn klassieker “De Smokkelaar”. Het werd een groot succes en de landelijke doorbraak van Stef Ekkel was hiermee definitief een feit.

 

Boekingen Stef Ekkel

 

Wil u Stef Ekkel boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer