• Zanger Wesley Klein boeken
 • Wesley Klein
 • Wesley Klein boeken
Zanger Wesley Klein boeken
ngIdVzpIj E
Wesley Klein
Wesley Klein boeken
gEovOStLs
BLgDfhUdBA
utFrR vsCQ

Wesley Klein

€ 1995 - € 3390
4,9 (3 Beoordelingen)

Over Wesley Klein

Wilt u Wesley Klein boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Via Evenses kunt u Wesley Klein boeken voor de scherpste prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Het Muzikale Pad van Wesley Klein

Wesley Klein, geboren en getogen in Leiden, ontdekte zijn passie voor zingen op slechts 15-jarige leeftijd. In 2007 nam hij zijn eerste single 'Adios My Love' op, wat het begin betekende van zijn muzikale reis. Twee jaar later, in juli 2009, waagde hij zijn kans bij de talentenjacht Popstars. Zijn indrukwekkende optreden overtuigde zowel de jury als het Nederlandse publiek, wat resulteerde in zijn overwinning. Met een platencontract op zak werkte Wesley aan zijn debuutalbum, met hits zoals 'You Raise Me Up'. Zijn talent bracht hem naar de grootste podia, waaronder een optreden als speciale gast tijdens 'Toppers in Concert' en een bijzonder moment waarbij hij René Froger mocht toezingen ter gelegenheid van diens 50e verjaardag in Carré. Als lid van de herenformatie Gents schitterde hij eveneens op diverse podia, waarmee hij zijn veelzijdigheid en muzikale vaardigheden nogmaals bewees.

Succesvolle Stappen op de Muzikale Weg

Na zijn debuutalbum "Vandaag en Morgen" volgden al snel meer muzikale hoogtepunten voor Wesley Klein. Met albums als "Volg Je Hart" en "Onderweg" bewees hij zijn veelzijdigheid en groeide zijn populariteit gestaag. In 2018 veroverde hij samen met Monique Smit de Nederlandse hitlijsten met de zomerhit "Mooier Dan Mooi". Zijn indrukwekkende prestaties werden bekroond met verschillende prijzen, waaronder de BUMA.NL Award voor Grootste Talent, de 100%NL Award voor Nieuwkomer Van Het Jaar en een Sterren.NL Award.

Een Voortdurende Opwaartse Spiraal

Vanaf het verschijnen van zijn duet met Monique Smit, "Nog Geen Siësta", tot zijn solo remix single "Ga Dan" in 2022, heeft Wesley Klein gestaag aan zijn muzikale carrière gebouwd. Het jaar daarop bracht hij samen met Raymon Hermans de hit "Stapje" uit, gevolgd door een reeks van 11 singles onder de noemer 'The Acoustic Sessions'. Met zijn aanhoudende bekendheid en continue streven naar groei, is Wesley in 2024 nog altijd vastberaden om zijn plek in de muziekwereld te versterken. Zijn uitverkochte concert op 19 april 2024 markeert slechts één van de vele hoogtepunten in zijn indrukwekkende reis als artiest.

Wesley Klein boeken?

Wilt u Wesley Klein boeken voor uw evenement of feest? Wesley Klein kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Wesley Klein boeken zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Wesley Klein boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van Wesley Klein
Starttijd

Repertoire Wesley Klein

Nummers

Wesley Klein - Omdat ik zo van je hou
Wesley Klein - Er is Niemand zoals Jij
Wesley Klein - Waarom Dans Je niet met Mij
Wesley Klein - Samen Dansen
Wesley Klein - Dans met Me
Wesley Klein - Droom met mij
Wesley Klein - Tegen De Stroom
Wesley Klein - Dit Is De Dag
Wesley Klein - Alles wat je zegt
Wesley Klein & Monique Smit - Mooier dan Mooi

3 Beoordelingen
4,9 (3 Beoordelingen)

Vincent Schellen
Wat een prachtige, jonge stem heeft Wesley Klein! Ik hou van zijn liedjes!
Macy Luijten
'Omdat ik zo van je hou' is echt zo een mooi nummer van Wesley, ik kan het wel 100x per dag luisteren. Er zijn maar weinig nummer die me raken maar dit is een van de vele nummers. Een nummer met een betekenis maar toch een lekker deuntje, goed bezig Wesley Klein !!!
Maren en Josje
Wesley Klein is een geweldige zanger met een gouden Stem! Wij zijn super TROTS op Wes! Ga zo door topperrr!!!! Je mag hier weer Super TROTS op zijn, en wij zijn heel benieuwd naar zijn nieuwe album.

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Zanger Wesley Klein boeken Wesley Klein
€ 1995 - € 3390
4,9 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar