Frans Duijts boeken

21 keer aangevraagd

Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Leuk voor een gezellig feest!

5 uit 5 sterren
€ 5950 - € 6950
frans duijts boeken
FGxcKzMUds
apNnwSNgtc
mzligLe
IqupVCfAy
SiZWGf jo
GfUnzWXyRQ
yAirZvAQOg
frans duijts boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Frans Duijts
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Frans Duijts boeken

Wilt u Frans Duijts boeken voor uw feest, bruiloft of personeelsfeest? Via Evenses kunt u Frans Duijts boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

De Nederlandse artiest Frans Duijts is een bekende in de categorie Nederlandse populaire volkszangers. Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator en later ook zijn eigen repertoire waarmee hij nu bekendheid geniet. Zijn grote voorbeeld was dan ook André Hazes. U zult Frans Duijts vast kennen van zijn nummer 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij'. U kunt Frans Duijts boeken via Evenses. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken prijs

Biografie Frans Duijts

Frans Duijts toerde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. In 2006 verscheen het album ‘Ik zing een lied voor jou’ (later is de titel veranderd in ‘Denken dat je alles mag’) met grotendeels eigen repertoire. Zijn album 'Zo Ben Ik Mijzelf' kwam in 2006 in de top 100 te staan als nummer 38. Frans bereikte er een grote schare fans mee, maar toch wilde hij nog meer een eigen sound neerzetten. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen. Frans Duijts boeken voor een prachtig optreden die u niet snel zult vergeten.

Frans Duijts boeken supertrio

3Man Sterk was een televisieprogramma van AVROTROS waarin Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner gingen wekelijks werken bij een bedrijf. Dit was totaal anders dan hun dagelijkse leven. Het programma werd in Maart 2017 uitgezonden. Van tevoren wisten de drie zangers niet waar ze naar toe gingen. De reacties waren zeer positief op deze formatie dat de drie heren besloten om aan een zangformatie te beginnen, onder de naam 'Echte Vrienden' Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner zijn 'dikke vrienden' als zij elkaars krachten bundelen voor een fantastisch nummer. Als 'Echte Vrienden' brengen zij samen het nummer 'Muziek is ons Leven' uit.

Frans Duijts boeken
Duur: 30 minuten
Prijs vanaf: €3995,-

Boekingen Frans Duijts

Wilt u Frans Duijts boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Frans Duijts boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over Frans Duijts boeken.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Frans Duijts boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Frans Duijts boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Frans Duijts

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Frans Duijts - Jij denkt maar dat je alles mag van mij
Frans Duijts & Django Wagner - In ons café
Frans Duijts & Peter Beense & Django Wagner - Muziek is ons leven
Frans Duijts - Nee, niet zeggen hoe ik leven moet
Frans Duijts - Ik laat je nooit meer gaan
Frans Duijts - Koning van de kroeg
Frans Duijts - Lieveling
Frans Duijts - Morgen is pas Morgen
Frans Duijts - 'T is Mooi geweest
Frans Duijts - 5 in de Klok
1 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Bauke en Sandra
5 uit 5 sterren
Voor Evenses: Snelle reactie op vragen, makkelijk te boeken, goed en duidelijk geregeld. Frans Duijts. Deze man heeft ons een fantastische avond bezorgt! Zelf na het optreden nam hij ruim de tijd om op de foto te gaan met onze gasten. Ook de begeleiding rondom hem heen waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.