Frans Duijts boeken

Wilt u Frans Duijts boeken voor uw feest, bruiloft of personeelsfeest? Via Evenses kunt u Frans Duijts boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

De Nederlandse artiest Frans Duijts is een bekende in de categorie Nederlandse populaire volkszangers. Frans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator en later ook zijn eigen repertoire waarmee hij nu bekendheid geniet. Zijn grote voorbeeld was dan ook André Hazes. U zult Frans Duijts vast kennen van zijn nummer 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij'. U kunt Frans Duijts boeken via Evenses. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken prijs

Biografie Frans Duijts

Frans Duijts toerde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. In 2006 verscheen het album ‘Ik zing een lied voor jou’ (later is de titel veranderd in ‘Denken dat je alles mag’) met grotendeels eigen repertoire. Zijn album 'Zo Ben Ik Mijzelf' kwam in 2006 in de top 100 te staan als nummer 38. Frans bereikte er een grote schare fans mee, maar toch wilde hij nog meer een eigen sound neerzetten. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans die zich inmiddels één van de populairste volkszangers van Nederland mag noemen. Frans Duijts boeken voor een prachtig optreden die u niet snel zult vergeten.

Frans Duijts boeken supertrio

3Man Sterk was een televisieprogramma van AVROTROS waarin Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner gingen wekelijks werken bij een bedrijf. Dit was totaal anders dan hun dagelijkse leven. Het programma werd in Maart 2017 uitgezonden. Van tevoren wisten de drie zangers niet waar ze naar toe gingen. De reacties waren zeer positief op deze formatie dat de drie heren besloten om aan een zangformatie te beginnen, onder de naam 'Echte Vrienden' Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner zijn 'dikke vrienden' als zij elkaars krachten bundelen voor een fantastisch nummer. Als 'Echte Vrienden' brengen zij samen het nummer 'Muziek is ons Leven' uit.

Frans Duijts boeken
Duur: 30 minuten
Prijs: €3995,-

Boekingen Frans Duijts

Wilt u Frans Duijts boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Frans Duijts boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over Frans Duijts boeken.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Frans Duijts boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Frans Duijts boekingen bekend als een groots feest spektakel.