< Terug naar overzicht

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst zorgt voor onvervalste Hollandse gezelligheid met zijn stem!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Een en al gezelligheid met Wesly in de zaal, hij maakt er een feestje van!"
Geert van Deijk
5
"Super leuk gehad gisteren met Wesly! Wat een top zanger."
Priscilla
4
"Gezellige jongen, goeie stem, super sfeer. Kortom: geweldig!"
Peter
4

Wesly Bronkhorst

Het was al lang duidelijk bij Wesly dat hij een muzikaal talent zou worden later. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef hij thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. Eigenlijk wil hij nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, hij wil zichzelf graag onderscheiden.”

 

Ooit begonnen in café Bolle Jan: Wesly Bronkhorst Hoe mooi ook, als één van de vaste zangers in het beroemde café van de familie Froger was dat voor de gedreven en gepassioneerde Wesly slechts een start. Want hij leeft maar voor één ding, en dat is zingen. Eind 2003 gooide hij hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. In 2007, als Wesly met productiemaatschappij Cat Music in contact is gekomen, brengt hij nog drie singles uit: De single ‘Pijn’, was een veel gedraaid nummer op Radio 2. ‘De Lucht was Blauw’, kwam op nummer 23 in de Mega Charts en verscheen op het verzamelalbum Après Ski deel 19. ‘Kom Maar Bij Mij’ verschijnt als laatste single vlak voor het uitkomen van het gelijknamige album ‘Kom Maar Bij Mij’ dat november 2007 uitkwam. In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, Grootse Gala’s en Bedrijfsevenementen maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA. “Hoe groot een zaal is maakt hem niet uit. Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen. Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heeft Wesly een topavond.

 

Wilt u Wesly Bronkhorst boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Ingmar

Zanger, Gitarist

Ingmar

Zanger, GitaristDeze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.295,-Lees meer
Syb van der Ploeg boeken

Syb van der Ploeg boeken

Bekende zangers

Syb van der Ploeg boeken

Bekende zangersSyb van der Ploeg is bekend als frontman van De Kast, maar u kunt hem nu ook als solist boeken3075,-Lees meer