< Terug naar overzicht

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst zorgt voor onvervalste Hollandse gezelligheid met zijn stem. Boek hem nu hier.
vanaf: 
€1295,-
5

Referenties

"Heerlijke Hollandse gezelligheid!"
Danny
5
"Super leuk gehad gisteren met Wesly! Wat een top zanger."
Pricilla
4
"Gezellige jongen, goeie stem, super sfeer. Kortom: geweldig!"
Peter
4

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst zorgt met zijn prachtige stem voor onvervalste Hollandse gezelligheid. U kunt hem nu bij Evenses boeken. Hij is in te huren voor uw verjaardagsfeest, bruiloft, opening, evenement en personeelsfeest.

 

Als kind was Wesly al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef hij thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. Eigenlijk wil hij nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, hij wil zichzelf graag onderscheiden.”

 

“Dit wordt voor ons een dag uit duizend dromen
Jij en ik zijn bij elkaar gekomen
Samen zijn wij op de weg naar het geluk
Dit wordt voor ons een dag uit duizend dromen
Ik ben toch nog goed terecht gekomen
Maar ik weet, er is geen weg meer terug”

 

Uit: ‘Duizend dromen’ van Wesly Bronkhorst.

Als ooit woorden uit zijn eigen liedje van toepassing zijn geweest, zijn het wel deze.

 

Ooit begonnen in café Bolle Jan: Wesly Bronkhorst
Hoe mooi ook, als één van de vaste zangers in het beroemde café van de familie Froger was dat voor de gedreven en gepassioneerde Wesly slechts een start. Want hij leeft maar voor één ding, en dat is zingen. Of het nu in de Amsterdamse ArenA is voor 40.000 mensen die komen voor ‘Samen met Andre’, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk theater Carré, bij een bruiloft van één van zijn beste vrienden, op het beroemde jaarlijks gehouden Jordaanfestival in Amsterdam of in een zaaltje waar hij het spetterende sluitstuk is van de plaatselijke feestweek; Wesly maakt er een knallend en onvergetelijk feest van met zijn ontwapende en pure performance. What you see is what you get: een jongen zoals jij en ik, met een eigen stijl, unieke en getrainde stem, toegewijd aan wat hij doet en met honderd procent hart voor (Hollandse) muziek én zijn publiek, hoe klein of groot ook. Of je wil of niet; als je Wesly hoort ga je mee in zijn sfeer, muziek en enthousiasme. Inhaken, deinen of dansen, en meezingen maar!

 

Eind 2003 gooide hij hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. In 2007, als Wesly met productiemaatschappij Cat Music in contact is gekomen, brengt hij nog drie singles uit: De single ‘Pijn’, was een veel gedraaid nummer op Radio 2. ‘De Lucht was Blauw’, kwam op nummer 23 in de Mega Charts en verscheen op het verzamelalbum Après Ski deel 19. ‘Kom Maar Bij Mij’ verschijnt als laatste single vlak voor het uitkomen van het gelijknamige album ‘Kom Maar Bij Mij’ dat november 2007 uitkwam.

 

In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, Grootse Gala’s en Bedrijfsevenementen maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA. “Hoe groot een zaal is maakt hem niet uit. Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen. Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heeft Wesly een topavond.

 

Wilt u bekende zanger Wesly Bronkhorst boeken voor uw borrel, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Suggesties voor bij deze act

fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
LED16 Evenses

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

Dansshow Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act. €545,- Lees meer
Ingmar boeken feest

Ingmar

Zanger, Gitarist

Ingmar

Zanger, Gitarist Deze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu. €495,- Lees meer
Syb van der Ploeg boeken

Syb van der Ploeg

Bekende zangers

Syb van der Ploeg

Bekende zangers Syb van der Ploeg is bekend als frontman van De Kast, maar u kunt hem nu ook als solist boeken €3495,- Lees meer