Piano Paul boeken

Piano Paul is een rasechte entertainer en geboren om van jouw feest een succes te maken. Met zijn voorliefde voor muziek speelt Piano Paul, ook wel Meneer Backbier genoemd, bijna elk instrument dat je kunt bedenken. Door zijn interesse en brede kennis in muziek, heeft hij voor ieder soort gelegenheid wel een concept om in te vullen! Hoe Piano Paul er na 2 jaar conservatorium achter kwam dat jazz te beperkt voor hem was, heeft hij alles uit de kast gehaald om er voor te zorgen alle wensen te kunnen vervullen. Om dit ook werkelijk waar te kunnen maken, heeft Paul verschillende tarieven aangezien bij ieder evenement een andere grootsheid past. En bij verschillende groottes horen verschillende prijskaartjes.

Piano Paul heeft naast zijn piano, ook al enorm veel optredens met de saxofoon ingevuld. Als u op zoek bent naar een goede artiest, maar in een Lounge set, dan past misschien het Saxy Paul concept goed bij uw verjaardag of bruiloft. Hierbij neemt Paul zijn gehele geluidsinstallatie en DJ booth mee waarbij hij dan een ontspannen DJ/saxofonist set inzet om een Lounge- en Ibiza sfeer neer te zetten.

Piano Paul boeken

Wilt u toch genieten van de kleinheid van een optreden maar wilt u wel dat er live gezongen wordt? Dan is Paul ook in te zetten met zijn gitaar en saxofoon. Hij zal hierbij de nummers spelen die iedereen kent om mee te zingen, of als het gewenst is meer op de achtergrond blijven met de kampvuur klassiekers. Aan u de keuze om Paul met zijn gitaar of met zijn mooie witte piano vleugel in te zetten. Paul is hierbij ook te boeken als duo waarbij hij en zijn zangeres een leuk en gezellig optreden neerzetten.

Maar wil jij Piano Paul nou boeken voor een onvergetelijk feest waarbij alles uit de kast wordt gehaald, waarbij alles wordt geregeld en waarbij de gasten jaloers zijn dat zij dit feest niet hebben gegeven? Boek dan de volledige all-in Piano Paul set waarbij je kunt rekenen op een avondvullend programma met alle instrumenten, professionele licht- en geluidstechniek en een geweldige stem met een wereldrepertoire! Meneer Backbier; alles in een vent voor een geslaagd evenement!

Boekingen van Piano Paul

Wilt u Piano Paul boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw trouwfeest of verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.