< Terug naar overzicht

Zangeres Lisa Marie

Lisa Marie is een zeer gepassioneerde zangeres die wordt begeleid door haar gitarist Joost.
vanaf: 
€795,-
5

Referenties

"8 juli 2016 trouwden wij, Bertus en Marieke, in een prachtig versierde tent aan de Lek. Zowel de dienst van de burgerlijke stand als de kerkdienst vonden op deze locatie plaats, met allen die wij lief hebben daarbij aanwezig. De muziek was een hele mooie en speciale aanvulling op de diensten. Jullie hebben ons echt geraakt. En ook de meeste gasten hebben wel een traantje weggepinkt. We koesteren een hele mooie herinnering. Heel erg bedankt voor jullie muzikale cadeau, want zo voelde het!"
Bertus en Marieke
5
"Erg genoten van dit duo. De zangeres heeft echt een prachtige stem, kan er uren naar luisteren!"
Lyda van der Waag
4
"Een bijzonder muzikaal duo die ons zeker vermaakt hebben! Verder ook goede organisatie en prettig contact, erg vriendelijk artiesten!"
Amy Reinderink
5

Zangeres Lisa Marie

Zangeres Lisa Marie en haar vaste gitarist Joost Spanjerberg spelen al vele jaren samen met veel liefde voor muziek. Samen maken ze eigen versies van bekende jazz- en popsongs wat de sfeer nog aangenamer maakt tijdens hun mooie samenspel. Met haar warme stem weet Lisa Marie er altijd een schitterend optreden van te maken dat niet zomaar vergeten wordt bij de aanwezigen. Dit zang en gitarist duo zorgt graag voor een goede muzikale omlijsting van bruiloft-ceremonies, recepties, diners en partijen.

 

Wilt u Lisa Marie boeken als bruiloft zangeres of huren als zangeres voor uw receptie, diner, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum of borrel. Vul de offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres

Suzy Jane

Zangeres Met haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken. €495,- Lees meer
Bruiloft Videobeelden videograaf

Videograaf Bruiloft

Videograaf

Videograaf Bruiloft

Videograaf Een film van uw bruiloft, keurig gemonteerd door de videograaf met alle hoogtepunten. €895,- Lees meer
two delight cover

Two Delight

Coverband, Pop duo

Two Delight

Coverband, Pop duo Feest band 'Two Delight' is een ervaren tweekoppige band, ondersteund met backing tracks. €495,- Lees meer