Rein Mercha boeken

Wilt u Rein Mercha boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Rein Mercha boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Rein Mercha is in Den Haag geboren als een volbloed Sinti zigeuner, wat hij dan ook graag laten horen in zijn zang en vele mooie liedjes in het Engels en Nederlands. Met zijn zeer herkenbare, volle en krachtige stem zingt hij zijn nummers met een unieke snik.

Rein Mercha hoort bij de top van de Nederlandse live zangers en staat vol overtuiging en overgave op het podium, waar hij zijn publiek van laat genieten. Hij heeft sinds zijn deelname aan het TV programma ‘Bloed Zweet & Tranen’ in 2013 met zijn vertolkingen van o.a. ‘Een Man Mag Niet Huilen’ , ‘Eenzaam Zonder Jou’ en zijn eerste Hitsingle ‘Hou Van Mij’ al aardig wat fans opgebouwd en zorgt voor vele geweldige feestjes.

Boekingen van Rein Mercha

Wilt u Rein Mercha boeken voor uw bedrijfsfeestbruiloft , evenement of andere gelegenheid? Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, of neem contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Rein Mercha boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Rein Mercha boekingen bekend als een groots feest spektakel.