Martijn Fischer boeken

Martijn Fischer, bekend om zijn repertoire dat voornamelijk uit André Hazes bestaat. Naast zanger op allerlei evenementen is Martijn Fischer ook acteur in diverse Nederlandse series, musicals en films. Martijn Fischer scoorde ook bij het publiek door zijn toevoeging aan de uitverkochte concerten 'Holland Zingt Hazes'. In de musical 'Hij Gelooft In Mij' speelde Martijn de hoofdrol van André Hazes.

Martijn Fischer studeerde in 1997 af aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht als acteur. Tijdens zijn studie zat hij ook niet stil, hij zong in een feestbandje. Na zijn studie gaat Martijn werken in diverse theater gezelschappen. Verder valt Martijn te bewonderen in series als Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen en Vrijland. Ook had Martijn in 2013 de kans om te zingen op het Museumplein tijdens de kroning van de koning. Ook vertolkte Martijn André Hazes in de film 'Bloed, Zweet en Tranen'.

Boekingen Martijn Fischer

Martijn Fischer is te boeken bij Evenses met het repertoire van André Hazes in verschillende configuraties.

Wilt u Martijn Fischer boeken voor uw feest, borrel of bedrijfsfeest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw evenement en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Martijn Fischer.