Rob van Daal boeken

Rob van Daal is een geboren en getogen in Brabant, maar voelt zich een vis in het water in de rest van Nederland. Rob van Daal is een echte entertainer met een stemgeluid die erg warm klinkt. Rob weet als het ware elke zaal te entertainen. Hierdoor gaan ook op ieder feestje, waar Rob van Daal optreed, de voertjes van de vloer. Met meer dan 25 jaar ervaring is Rob van Daal niet meer weg te denken uit ons mooie Nederland. Met optredens in cafés en zalen tot grote evenementen in Nederland is Rob een echte toegevoegde waarde voor elke gelegenheid. Rob van Daal heeft niet alleen de perfecte zangkwaliteit, hij is ook echt entertainer en gastheer.

Rob van Daal is een artiest in hart en nieren en voert zijn optredens met veel plezier uit. Deze Brabantse warme persoonlijkheid is vanaf nu ook te boeken bij Evenses Entertainment.

Boekingen van Rob van Daal

Wilt u Rob van Daal boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Rob van Daal.