3JS boeken

De 3Js bestaan uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Het trio deed nog mee aan het Eurovisiesongfestival in 2011. De naam van de band is gebaseerd op de voornamen van de leden, die allemaal met een 'J' beginnen. De band bestaat al sinds 2002.

Het eerste album van de 3JS kwam in 2007 uit, genaamd 'Watermensen', de composities en productie hebben de mannen allemaal voor hun rekening genomen. Het trio riep ook bekendheid op door hun deelname aan het televisieprogramma 'Jan Smit, de zomer voorbij'. In 2008 kwam het tweede album 'Kamers van m'n hart' uit, verschillende singles hierop werden hits. De single 'Hou van mij' werd zelfs een top 10-hit in de Single Top 100. Het derde album van de 3JS kwam in 2010 uit, wat vooraf werd gegaan met de single 'Dromen en dwazen', deze plaat reikte tot in de top 3. In 2010 trad de band ook op in de Heineken Music Hall.

Boekingen 3JS

Wilt u de 3JS boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.