TROUBADOUR BIJ U OP VISITE
Tijdens de huidige (corona) situatie kunt u troubadour Eddie ook bij u thuis op visite laten komen. Speciale gelegenheden kunnen zo toch op een mooie en muzikale wijze doorgaan. Op de stoep, in de tuin, onder uw balkon, veel is mogelijk.
Met in acht neming van de regels die nu gelden, komt deze troubadour momenteel optreden met zijn mobiele geluidswagen (op accu) of helemaal akoestisch.

Troubadour Eddie Smith stemt zich af op uw wensen, zodat u een fantastische dag beleefd. Hij heeft een grote passie voor muziek en dat maakt zijn optreden puur en bijzonder. Het boeken van troubadour Eddie Smith garandeert dat u een heerlijke muzikale dag heeft. U kunt qua muziek alles aan hem vragen, het is tenslotte uw feestje of gelegenheid. Zang en gitaarspel allemaal op uw verzoek. Daarnaast is Eddie in te huren als volkszanger, minnezanger of liedjes speelman. Gezellige troubadour voor feesten, geen middeleeuwse troubadour maar een moderne.

Zanger-gitarist Eddie Smith heeft al jaren podium ervaring als troubadour en heeft dan ook een breed repertoire. Het muzikale programma wordt aangepast aan uw wensen en uw soort evenement. Eddie speelt in theatersetting, op de achtergrond maar u en uw gasten kunnen natuurlijk ook luidkeels met hem meezingen. Door zijn jarenlange ervaring, past hij zich zonder moeite aan elke gelegenheid aan. Het repertoire is een variatie van een aantal muziekgenres. Zo zingt hij Ierse volksmuziek, liedjes van bands als The Beatles en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een veelzijdige zanger voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Troubadour Eddie Smith komt graag bij u spelen! Er is voor ieder wat wils tijdens het optreden van Eddie. Verzoekjes zijn uitdagingen die hij niet uit de weg gaat, net zoals het zingen mét de gasten. Eddie heeft om die reden ook altijd een extra microfoon bij zich.

Wilt u Troubadour Eddie Smith boeken voor uw huwelijk, ceremonie, receptie, feest, verjaardag, jubileum of evenement? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan u zeven dagen per week graag te woord!