Dion Cooper boeken

Deze singer-songwriter die samen met Duncan Laurence heeft getoerd boekt u nu hier.

prijs op aanvraag
Dion Cooper boeken
QpKesncVdI
hwIhGjjjSA
Dion Cooper boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Dion Cooper
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Pop

Wie is Dion Cooper?

Dion Cooper is een singer-songwriter die met zijn muziek zijn oprechte emoties verpakt in dik geproduceerde pop. Tijdens de lockdown periode bracht hij op eigen beheer 10 eigen nummers uit. Cooper's kenmerkende stem doet denken aan Harry Styles en JP Saxe, gekoppeld aan zijn uitstekende vaardigheid aan songwriting, hoor je de invloeden van Ed Sheeran of Bazzi altijd wel terug.

De vader van Dion Cooper draaide toen hij jonger was altijd de muziek van de bands Toto en The Beatles en dat heeft tevens ook een grote invloed op gehad op het schrijven van zijn nummers.

Dion Cooper boeken

Het debuut- EP van Dion Cooper ‘Too Young Too Dumb’ kwam uit in 2021 en met zijn single ‘Fire’ behaalde Dion Cooper binnen een paar maanden bijna een miljoen streams binnen en bereikte tevens hiermee 18 internationale Spotify-hitlijsten.

Het grote publiek maakte kennis met Dion Cooper op de radio door Giel Beelen die hem hiermee zijn eerste kans gaf. In de herfst van 2021 tourde Dion Cooper als support act van Duncan Laurence door heel Nederland. Hiermee stond hij in de meest iconische zalen van het land, waaronder Paradiso & Tivoli Vredenburg wat hem duidelijk op het lijf lijkt geschreven!

Dion Cooper meest recente single die hij samen met Duncan Laurance heeft geschreven kwam tot stand nadat hij werd opgemerkt door de winnaar van het Eurovisie Songfestival en samen in de studio belanden.

Inmiddels heeft Dion Cooper ook een publishing deal bij Sony Music Publishing, in het fonds van Duncan Laurence die tevens ook zijn vaste schrijfpartner en publisher is. Tijdens de ‘Small Town Boy’ tour van Duncan Laurance bracht Dion Cooper zijn nieuwe songs uit die met grote enthousiasme werd ontvangen door het publiek en Dion Cooper zijn fans.

Boekingen Dion Cooper

Naast zijn eigen nummers brengt Dion Cooper ook nog steeds covers te gehore op feesten en gelegenheden. Wilt Dion Cooper u boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Dion Cooper boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Dion Cooper

Genres

Pop

Vergelijkbare acts

Zanger Coen

Zanger Coen

Spaans/ Nederlandse singer-songwriter die zowel covers als eigen werk speelt

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.