Zanger Ries boeken

Met enkel zijn akoestische gitaar zorgt hij er voor dat alle gasten terug kunnen kijken op een betoverend en muzikale gelegenheid.  Of het nu easy listening is voor op de achtergrond of lekkere up-tempo klassiekers, Ries maakt er overal een feest van. Bent u op zoek naar een zanger die uw gelegenheid muzikaal kan omlijsten? Zanger Ries is bij Evenses te boeken.

Zanger Ries boeken.jpg

Boekingen van Zanger Ries

Het was op jonge leeftijd al te horen dat Ries een muziekknobbel heeft. Zijn eerste liedjes zong hij al mee op de achterbank van de auto op weg naar Zuid-Frankrijk. Op zijn veertiende begon het echt vorm te krijgen. Ries kocht zijn eerste gitaar en ging op gitaarles. Naast deze intensieve lessen leerde hij zichzelf ook nieuwe dingen aan wat betreft piano, gitaar en zang.

Met zijn brede muzieksmaak en repertoire is hij inzetbaar voor verschillende gelegenheden. Voor gelegenheden waarbij hij meer op de achtergrond is, zal hij sfeervolle singer-songwriter nummers zingen. Vraagt de gelegenheid om meer pit, dan kan Ries ook meteen schakelen en gezellige meezing-nummers spelen. Met zijn looppedaal kan Ries een beat maken om daar vervolgens weer andere gitaar en/of zangpartij overheen te spelen.

Zijn repertoire bestaat veelal uit Engelstalige nummers, van John Denver tot aan Lynyrd Skynyrd. Ook passeren Nederlandstalige popnummers regelmatig de revue, waaronder die van Nielson en Alain Clark.

Wilt u zanger Ries boeken voor uw bruiloft, feest of diner? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.