< Terug naar overzicht

Vengaboys boeken

De succesvolste dansact van de jaren '90 kunt u boeken wanneer u gegarandeerd feest wilt!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een show! Heerlijke avond gehad."
Jessica
4
"Super om al die oude nummers weer lekker mee te kunnen zingen, top show!"
Dani van Loot
5
"Weer even terug in de tijd geweest tijdens ons tentfeest, heel erg bedankt voor de leuke avond! Jullie maakten ons feest gewoon helemaal af. "
Peter Joosten
5

Vengaboys boeken

Vengaboys boeken

 

De Vengaboys zijn niet meer weg te denken uit de jaren '90. Met een behoorlijke lijst hits zorgt de band ook nu nog voor een gegarandeerd feest. Nostalgie en vooral een spetterende show maken de Vengaboys tot de perfecte band om te boeken. U kunt deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden huren bij Evenses, voor diverse gelegenheden: uw feest, festival, evenement of bedrijfsfeest. 

 

De Vengaboys zijn de succesvolste danceact uit de jaren '90 die tussen 1997 en 2000 wereldwijd hit na hit na hit scoort. De Vengaboys zijn Danski en Delmundo, twee Spaanse DJ's. Twee jongens en twee meisjes geven live gezicht aan de act. De grootste hits van de Vengaboys zijn 'Up & Down', 'We Like To Party', 'Boom Boom Boom Boom', 'We're Going To Ibiza', 'Kiss (When The Sun Don't Shine)', 'Shalala Lala' en 'Uncle John From Jamaica'. 
 

Uit de grote duim van Wessel van Diepen: De Venga Boys zijn twee spaanse DJ's die op willekeurige plaatsen hun apparatuur op het strand zetten en illegale beach parties geven. Wanneer ze tijdens de hete zomer van 1996 op Ibiza Kim, Denice, Robin en Roy tegen het lijf lopen ontstaat het idee om samen een commerciële singel te maken.

 

Boekingen Vengaboys

 

Parade De Tettas' wordt een redelijke hit, net als de opvolger 'To Brazil'. 'Up & Down' bereikt de vijfde plaats. Vanaf dat moment is het Vengahek van de dam. 'We Like To Party (The Vengabus)' komt op 2 te staan en 'Boom, Boom, Boom, Boom!' is de eerste nummer 1-hit. De single levert platina op.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
jaren 80 90 dj boeken

DJ Kix

80's / 90's DJ

DJ Kix

80's / 90's DJ80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.345,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer