1 filter
Sorteer op: Relevantie
Blanks boeken
100% match

Blanks boeken

Boek deze Nederlandse muzikant nu voor jouw feest of evenement!

prijs op aanvraag
Metejoor boeken
100% match

Metejoor boeken

Boek deze Vlaamse zanger met bekende pophits nu bij Evenses!

prijs op aanvraag
Goldband boeken
100% match

Goldband boeken

Boek deze Haagse popsensatie voor uw feest of festival

prijs op aanvraag
Antoon
100% match

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.

prijs op aanvraag
Uw volkszangers boeken? Bekijk het aanbod bij Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Volkszangers

Meezingers, smartlappen en levensliederen. U heeft ze vast wel eens voorbij horen komen, of het nou op de radio, op een feestje of in de kroeg was. Er is altijd wel één van uw vrienden die er niet genoeg van kan krijgen, volkszangers. Sommige mensen zullen er niets vanaf willen weten, maar de meerderheid zal luidkeels meezingen wanneer op een feestje de zwalkende melodieën van 'bloed, zweet en tranen' uit de speakers worden geblazen.

Bekende volkszangers

Als je aan volkszangers denkt, dan denk je in Nederland vaak maar aan één persoon, de legendarische André Hazes. De inmiddels overleden volkszanger scoorde hit na hit en wist met elk nummer het Nederlandse volk vast te grijpen en niet meer los te laten. Zijn meezingers zijn nog steeds te horen in alle kroegen en op elk huisfeestje. Zijn zoon André Hazes Jr. is goed bezig om (muzikaal gezien) in de voetsporen te treden van zijn vader. Voorbeelden van bekende volkszangers die hun heldenstatus in Nederland al hebben bereikt zijn bijvoorbeeld Tino Martin, Frans Bauer, Frans Duijts en Rene Froger. Naast de bekendere zangers zijn er ook heel veel regionale volkszangers die het voornamelijk moeten hebben van bruine cafés en voetbalkantines, waar de gezelligheid echt geen tijd kent. Evenses heeft een mooie selectie gemaakt van alle volkszangers die uw avond helemaal af kunnen maken!

Hoe boek je de beste volkszangers?

Wilt u graag volkszangers boeken voor uw verjaardag, bruiloft of borrel? Bij boekingsbureau Evenses Entertainment ben je op het juiste adres voor verschillende volkszangers! Alle zangers en zangeressen zijn zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit, uitstraling en ervaring. Van tevoren bespreken wij telefonisch graag al uw wensen en behoeften om een perfecte beleving te geven aan uw evenement. Of het nou gaat om een verjaardag, festival of feest, wij bij Evenses zorgen met een team van entertainment professionals dat uw event er een wordt om niet snel te vergeten!

FAQ Volkszangers

Wat zijn de kosten van volkszangers?

Volkszangers zijn er in alle gradaties. Daarom is zijn ze ook te vinden in alle bedenkbare prijsklasses. Het boeken van hobby volkszangers kost ongeveer tussen de 400 en 1000 euro. Wil je een hogere kwaliteit maar nog niet de hoofdprijs betalen? Dan kan je professionele volkszanger huren die naam heeft gemaakt binnen het wereldje, deze kosten vaak tussen de 1000 en 3000 euro. Ben je van plan om het echt groots aan te pakken, dan moet je de bekende Nederlandse volkszangers boeken, deze prijs gaat vaak vanaf de 3000 euro. Bij de allergrootste zal er van te voren een aanvraag gedaan moeten worden om de prijs te weten te komen.

Hoe lang treden volkszangers normaal op?

De meeste zangers die via Evenses te boeken zijn hebben erg flexibele werktijden. De wat minder bekende volkszangers bieden wij vaak aan vanaf 1 uur optredens, bekende zangers hebben een standaardtarief voor een optreden van een half uur.

Nemen volkszangers zelf hun geluidsinstallatie mee?

Alle volkszangers zullen zelf zorgen voor een geluidsinstallatie op locatie. Dit is vaak tot een bepaald aantal personen, overleg met volkszangers indien er veel gasten komen dan wordt hier rekening mee gehouden bij de berekening van de prijs.

Wat is de opbouwtijd voor een optreden van volkszangers?

Over het algemeen hebben de meeste volkszangers een half uur nodig om helemaal klaar te staan voor het optreden. Dit is vooral bij de wat kleinere optredens. Heeft u een van de bekendere volkszangers geboekt? Dan moet u uitgaan van ongeveer een uur opbouwen tot de volkszangers kunnen knallen op het podium.

Zingen volkszangers ook verzoeknummers?

Vaak wordt er tijdens een optreden gevraagd of er ook verzoeknummers gezongen kunnen worden. De meeste volkszangers zingen vanuit hun eigen repertoire maar als u van te voren tijdig doorgeeft welke nummers u écht niet kan missen op uw feest dan kunnen de meeste volkszangers nog wel iets instuderen, soms gebeurt dit wel tegen een meerprijs.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.