Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Wilbert Pigmans
100% match

Wilbert Pigmans

"Wilbert Pigmans: De Ultieme Feestervaring!''
Wilbert Pigmans is een artiest die bekend staat om zijn energieke en boeiende optredens. Met hits zoals "Mañana", "Dolores" en "Vanavond" heeft h...
Lees meer

€ 1995 - € 3390
Antoon
100% match

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.
Valentijn Verkerk is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Dat is ook de reden dat hij naar de Herman Brood Academie is ge...
Lees meer

prijs op aanvraag
FLEMMING
100% match

FLEMMING

Boek deze opkomende Nederlandse zanger voor bij je feest!
Flemming Freddie Viguurs is een Nederlandse singer-songwriter. Als kind speelde hij in musicals. Hij had het altijd al in zich op te ...
Lees meer

prijs op aanvraag
De Bankzitters boeken
100% match

De Bankzitters boeken

Klaar om te feesten? Boek de Bankzitters en creëer Een fenomenaal Evenement!
Sinds hun debuut in 2017 heeft de Nederlandse groep De Bankzitters een indrukwekkende reis gemaakt en het hart van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Volkszangers

Meezingers, smartlappen en levensliederen. U heeft ze vast wel eens voorbij horen komen, of het nou op de radio, op een feestje of in de kroeg was. Er is altijd wel één van uw vrienden die er niet genoeg van kan krijgen, volkszangers. Sommige mensen zullen er niets vanaf willen weten, maar de meerderheid zal luidkeels meezingen wanneer op een feestje de zwalkende melodieën van 'bloed, zweet en tranen' uit de speakers worden geblazen.

Bekende volkszangers

Als je aan volkszangers denkt, dan denk je in Nederland vaak maar aan één persoon, de legendarische André Hazes. De inmiddels overleden volkszanger scoorde hit na hit en wist met elk nummer het Nederlandse volk vast te grijpen en niet meer los te laten. Zijn meezingers zijn nog steeds te horen in alle kroegen en op elk huisfeestje. Zijn zoon André Hazes Jr. is goed bezig om (muzikaal gezien) in de voetsporen te treden van zijn vader. Voorbeelden van bekende volkszangers die hun heldenstatus in Nederland al hebben bereikt zijn bijvoorbeeld Tino Martin, Frans Bauer, Frans Duijts en Rene Froger. Naast de bekendere zangers zijn er ook heel veel regionale volkszangers die het voornamelijk moeten hebben van bruine cafés en voetbalkantines, waar de gezelligheid echt geen tijd kent. Evenses heeft een mooie selectie gemaakt van alle volkszangers die uw avond helemaal af kunnen maken!

Hoe boek je de beste volkszangers?

Wilt u graag volkszangers boeken voor uw verjaardag, bruiloft of borrel? Bij boekingsbureau Evenses Entertainment ben je op het juiste adres voor verschillende volkszangers! Alle zangers en zangeressen zijn zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit, uitstraling en ervaring. Van tevoren bespreken wij telefonisch graag al uw wensen en behoeften om een perfecte beleving te geven aan uw evenement. Of het nou gaat om een verjaardag, festival of feest, wij bij Evenses zorgen met een team van entertainment professionals dat uw event er een wordt om niet snel te vergeten!

FAQ Volkszangers

Wat zijn de kosten van volkszangers?

Volkszangers zijn er in alle gradaties. Daarom is zijn ze ook te vinden in alle bedenkbare prijsklasses. Het boeken van hobby volkszangers kost ongeveer tussen de 400 en 1000 euro. Wil je een hogere kwaliteit maar nog niet de hoofdprijs betalen? Dan kan je professionele volkszanger huren die naam heeft gemaakt binnen het wereldje, deze kosten vaak tussen de 1000 en 3000 euro. Ben je van plan om het echt groots aan te pakken, dan moet je de bekende Nederlandse volkszangers boeken, deze prijs gaat vaak vanaf de 3000 euro. Bij de allergrootste zal er van te voren een aanvraag gedaan moeten worden om de prijs te weten te komen.

Hoe lang treden volkszangers normaal op?

De meeste zangers die via Evenses te boeken zijn hebben erg flexibele werktijden. De wat minder bekende volkszangers bieden wij vaak aan vanaf 1 uur optredens, bekende zangers hebben een standaardtarief voor een optreden van een half uur.

Nemen volkszangers zelf hun geluidsinstallatie mee?

Alle volkszangers zullen zelf zorgen voor een geluidsinstallatie op locatie. Dit is vaak tot een bepaald aantal personen, overleg met volkszangers indien er veel gasten komen dan wordt hier rekening mee gehouden bij de berekening van de prijs.

Wat is de opbouwtijd voor een optreden van volkszangers?

Over het algemeen hebben de meeste volkszangers een half uur nodig om helemaal klaar te staan voor het optreden. Dit is vooral bij de wat kleinere optredens. Heeft u een van de bekendere volkszangers geboekt? Dan moet u uitgaan van ongeveer een uur opbouwen tot de volkszangers kunnen knallen op het podium.

Zingen volkszangers ook verzoeknummers?

Vaak wordt er tijdens een optreden gevraagd of er ook verzoeknummers gezongen kunnen worden. De meeste volkszangers zingen vanuit hun eigen repertoire maar als u van te voren tijdig doorgeeft welke nummers u écht niet kan missen op uw feest dan kunnen de meeste volkszangers nog wel iets instuderen, soms gebeurt dit wel tegen een meerprijs.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar