Rutger van Barneveld boeken

De zanger van de hit 'Helena', Rutger van Barneveld boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
Rutger van Barneveld boeken
ZMvQvmV
ZStmYbVXM
TI xxfw
zanger boeken
Rutger van Barneveld boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Rutger van Barneveld
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld komt van oorsprong uit Tiel. Vanaf kinds af aan was Rutger van Barneveld al bezig met het entertainment wereldje. Hij begon met zingen op zijn 10e en acteerde in vele musicals waar Rutger van Barneveld zijn passie voor optreden ontdekte. Op zijn eerste openbare optreden bij een lokale voetbalvereniging in Tiel, met een microfoon en een stereotorentje, wist Rutger van Barneveld dat hij van muziek zijn leven en werk wilde maken.

In 2011 bracht Rutger van Barneveld zijn eerste nummer uit genaamd ‘Helena’. Hiermee won hij tijdens de Waalkadefeesten in 2012 een wedstrijd en kreeg Rutger de kans om met Frans Duijts een duet te maken tijdens de Hollandse avond.

In 2013 begon de serie ‘Ik geloof in mij’ waar Rutger van Barneveld aan meedeed. Deze serie begon eerst op de regionale zender Omroep Gelderland maar door het succes, besloot Talpa Network in 2020 de serie uit te zenden op SBS6.

Dit is waar Rutger van Barnevelds carrière echt begon. Door zijn deelname, werd Rutger van Barneveld een bekende Nederlander en het volk houd van zijn sympathieke persoonlijkheid. Rutger bracht een nieuwe release van zijn eerste nummer ‘Helena’ uit en die beland in alle hitlijsten in Nederland.

Rutger van Barneveld boeken

Rutger-van-Barneveld-Boeken Rutger van Barneveld boeken Rutger van Barneveld boeken.jpg

Rutger van Barneveld, bekend van zijn deelname aan het programma ‘Ik geloof in mij’ en zijn bekendste hit ‘Helena’, is een bekende Nederlandse zanger. Perfect voor elk evenement en met talent om het publiek te lezen en van elk feest een spektakel te maken, is Rutger de keuze voor uw feest. U kunt Rutger van Barneveld boeken bij Evenses.

Misschien geeft u een Hollandse avond en wilt u de een spontane volkszanger, Rutger van Barneveld boeken? Of heeft u een bedrijfsfeest waar u graag een leuke act wilt hebben en u wilt Rutger van Barneveld boeken? U kunt zelfs Rutger van Barneveld boeken voor een verjaardagsfeest of een familiefeest. Voor elke gelegenheid, op elke locatie en voor iedereen, u kunt Rutger van Barneveld boeken bij Evenses.

Wilt u Rutger van Barneveld boeken? Vraag een offerte aan en neem contact op met een van onze event-specialisten. Wij staan 24/7 voor u klaar met al u vragen over uw gelegenheid of Rutger van Barneveld boeken.

De Rutger van Barneveld boekingen zijn altijd een groots succes.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Rutger van Barneveld

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Jan van Est

Jan van Est

Boek deze ras -entertainer voor al uw feesten en partijen!

prijs op aanvraag
Jan van Est

Jan van Est

Boek deze ras -entertainer voor al uw feesten en partijen!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.