René Froger boeken

Wilt u René Froger boeken voor uw feest, festival of bruiloft? Via Evenses kunt u René Froger boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Als zoon van Bolle Jan Froger en Mien Van Es zingt René Froger geregeld in het café van zijn vader op het Amsterdamse Rembrandtplein. In 1984 verschijnt zijn eerste single (My Hitparade) en in 1987 scoort hij met de cover van Doug Ashdown, Winter In America, zijn eerste hit in de Top 40. Een jaar later verschijnt zijn debuutalbum Who Dares Wins.

In 1989 scoort René Froger, samen met Het Goede Doel, een nummer 1-hit met 'Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken', waar er uiteindelijk meer dan 300.000 stuks worden verkocht. Als eerste Nederlander geeft hij in de zomer van 1995 twee uitverkochte concerten in de Rotterdamse Kuip. Tussen 1990 en 2005 scoort René Froger een reeks van 23 Engelstalige hits. René Froger boeken

Biografie René Froger

René Froger, de man die in z'n vaders café begon te zingen, verlegde z'n terrein naar Carré, en nog later naar Ahoy. Het album 'Sweet hello's & sad goodbyes' kwam in 1992 uit. Het album ging 4 keer platina, dat zijn 450.000 verkochte albums. In maart 2003 kreeg René Froger een Edison voor z‘n glansrijke carrière.

In 2005 vormt René Froger, samen met Gerard Joling en Gordon de Toppers, waarmee hij een jaarlijks terugkerende concertserie start. Deze Nederlandse supergroep beleefde een concertreeks in 2014 met het tienjarige jubileum. Als u René Froger boekte dan kon het haas niet zonder de Toppers. Ook vertegenwoordigt René Froger met de Toppers Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Rusland met het nummer Shine. Die inzending krijgt niet voldoende punten voor een plek in de finale.

Rene froger boeken.jpg
René Froger boeken

Sinds 2006 scoort René Froger met Nederlandstalige hits, waarvan Samen (in de zomer van 2012) zijn voorlopig laatste hit is geweest. In navolging van Bloed Zweet En Tranen (voor het EK in 2008) maakt hij in 2014 een single voor het WK in Brazilië, Juich Voor Nederland. Iedereen wilde op dat moment René Froger boeken. Aan het einde van 2014 maakt hij samen met een keur aan Nederlandse artiesten de single Kerstmis Vier Je Samen onder de noemer EenMaal Voor Allen. Het project, waaraan supermarktketen Jumbo zich heeft verbonden, haalt in de donkere dagen geld op voor het goede doel. René Froger boeken

Boekingen René Froger

Wilt u René Froger boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij? René Froger boeken via Evenses voor uw jubileum en festival. Vul het offerteformulier in. of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van René Froger.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

René Froger boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de René Froger boekingen bekend als een groots feest spektakel.