Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Wilbert Pigmans boeken
100% match

Wilbert Pigmans boeken

"Wilbert Pigmans: De Ultieme Feestervaring!''
Biografie Wilbert Pigman Wilbert Pigmans is een artiest die bekend staat om zijn energieke en boeiende optredens. Met hits zoals "Mañana", "Dolo...
Lees meer

€ 1995 - € 3390
Antoon
100% match

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.
Valentijn Verkerk is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Dat is ook de reden dat hij naar de Herman Brood Academie is ge...
Lees meer

prijs op aanvraag
Flemming boeken
100% match

Flemming boeken

Boek deze opkomende Nederlandse zanger voor bij je feest!
Flemming Freddie Viguurs is een Nederlandse singer-songwriter. Als kind speelde hij in musicals. Hij had het altijd al in zich op te ...
Lees meer

prijs op aanvraag
De Bankzitters boeken
100% match

De Bankzitters boeken

Klaar om te feesten? Boek de Bankzitters en creëer Een fenomenaal Evenement!
Sinds hun debuut in 2017 heeft de Nederlandse groep De Bankzitters een indrukwekkende reis gemaakt en het hart van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Amsterdamse zanger

Amsterdamse zanger boeken.jpeg

De Amsterdamse grachten, oud-Hollandse cultuur en gezelligheid. Daar denken mensen vaak aan als ze aan onze hoofdstad Amsterdam denken. Deze stad is een cultureel centrum, mensen van over de hele wereld komen hier samen, waar verschillende culturen elkaar ontmoeten en samensmelten. Met meer dan 800.000 inwoners en ongeveer 180 verschillende nationaliteiten is Amsterdam een echte metropool, dus muziek is erg belangrijk.

Muziek is een manier voor mensen om van elkaars cultuur te leren, en het is ook een manier om met elkaar in contact te komen. Verschillende culturen hebben verschillende muziekstijlen en muziek kan zelfs van provincie tot provincie verschillen. Hierdoor is het aantal Amsterdamse artiesten enorm toegenomen en is er een eigen Amsterdams zangers netwerk ontstaan. Elk van deze Amsterdamse artiesten is heel uniek en elk heeft zijn eigen stijl.

Amsterdamse volkszanger

Jonge Nederlandse zanger boeken.jpeg

Zoals iedere Amsterdamse volkszanger weten onze artiesten iedere gelegenheid te laten slagen. Wanneer u aan bekende Amsterdamse zangers denkt, komen namen zoals jonge Nederlandse zanger Andre Hazes, Rene Froger, Frans Duijts Dries Roelvink, Jeffrey Heesen, Henk Damen, Django Wagner of Danny de Munck vaak tevoorschijn. Meestal zijn dit echte Amsterdamse volkszangers. Tegenwoordig zijn er naast volkszangers ook een heleboel andere soorten Amsterdamse zangers te vinden. Van musical zangers zoals Silver Metz tot singer-songwriter Waylon, er zijn genoeg jonge Nederlandse zangers voor ieder evenement.
Amsterdamse zanger hebben het talent om een nostalgische en echte Hollandse sfeer neer te zetten.

Hun liederen over het leven, zijn herkenbaar voor alle mensen. Levensliederen over de liefde, problemen in het leven en meer, wekken vaak vele emoties op, maar naast dat, is het natuurlijk ook gewoon leuk om hard mee te zingen met de bekendste volksliedjes. Of het nu in Nederland zelf is of in het buitenland, als Nederlanders volksliedjes horen, creëert het samenhorigheid en dat is het mooie van volkszangers. Ze brengen de mensen bij elkaar door middel van zang en zorgen ervoor dat iedereen zich even thuis voelt.

Bekende Amsterdamse zanger boeken?

Amsterdamse zanger boeken Amsterdamse zanger boeken Amsterdamse zanger boeken.jpeg

U kunt bij ons voor elke gelegenheid een zanger boeken. Hierbij kunt u denken aan bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten of andere bedrijfsevenementen, festivals, themafeesten, etc. U kunt ons op elk moment contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereid om 24 uur per dag mee te denken en staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Alle artiesten hebben hun eigen aanpak, De stijl van de zangers is te zien in hun video's op de website en op onze social media. Social media links vind je onderaan de website. Evenses biedt een breed scala aan Amsterdamse zangers en Amsterdamse zangeressen. Voor alle gelegenheden hebben we een zanger die bij je past. Misschien wilt u een volkszanger die optreedt in een bar of feest, een popzanger die optreedt op een verjaardagsfeestje van een vriend of vriendin, of een Amsterdamse zanger die optreedt op bedrijfsevenementen; Evenses biedt u de beste Amsterdamse zangers.

Lijst Amsterdamse zangers

Evenses heeft een groot aanbod aan Amsterdamse zangers. Of u nu een Amsterdamse zanger wilt of een popzangeres, u heeft genoeg keuze bij ons. Onze artiesten zijn professioneel en zullen gegarandeerd aan al u eisen voldoen. Hieronder staat een lijst van de Amsterdamse zangers die wij bieden. Mocht u een wens hebben voor een zanger die nog niet op onze website staat, kunt u dat aan ons laten weten en onze event-specialisten zullen u hiermee helpen.
Evenses biedt:

Voor ieder feest, evenement of gelegenheid zullen onze Amsterdamse zangers u een fantastische avond geven. Duik samen met hun voor een nachtje in de Amsterdamse sfeer en laat hun u een rondje de Amsterdamse grachten beleven met hun muziek.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar