< Terug naar overzicht

Danny de Munk boeken

De stem van Danny laat menig hart sneller kloppen!
vanaf: 
5 975,-
5

Referenties

"Wat een heerlijk Amsterdams gevoel, heel fijn"
Moniek
4
"Super gezellige avond gehad tijdens jouw optreden, door jou was de sfeer zo goed!"
Maarten gooiy
5
"Je was super! Dank je wel voor het mooie optreden."
Sjaco
4

Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken

 

Danny de Munk, ras Amsterdammer en bekend van Ciske de Rat en meerdere musicals. De Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat, hij was toen al met zijn ouders verhuisd naar Purmerend. . De door De Munk gezongen titelsong 'Ik voel me zo verdomd alleen' (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland. Hoewel de arbeidsinspectie het aantal optredens van de nog minderjarige De Munk stevig beperkte, bleef hij werken aan zijn carrière. Hij nam een LP op, waarvan het nummer 'Mijn stad' eveneens in de hitparades belandde.

 

Danny de Munk speelde in een enorme lijst van musicals, films en concerten, daarnaast heeft hij diverse prijzen binnengesleept. In 2009 gaf Danny de Munk 2 uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall, deze stonden in het teken vna het levenslied. Danny heeft ook nog een eigen realityshow gehad, waarbij zijn verhuizing nauw werd gevolgd. In 2015 was Danny nog in 40 verschillende theaters te zien door zijn optredens. Hij trad ook op bij Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome, tevens in 2015. 2015 was nog niet vol genoeg, Danny verzorgde namelijk ook eind mei een aantal gastoptredens bij de Amsterdam Arena.

 

Boekingen Danny de Munk 

 

Wilt u Danny de Munk boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
John Mr

John & Mr. Smith

DJ & Saxofoon

John & Mr. Smith

DJ & SaxofoonDit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.645,-Lees meer
Zuurstofbar evenement beurs congres

Zuurstofbar

Bar Service

Zuurstofbar

Bar ServiceGeniet nu van pure zuurstof, goed voor uw geest en concentratie!995,-Lees meer
Ilse de lange boeken

Ilse de Lange boeken

Bekende zangeressen

Ilse de Lange boeken

Bekende zangeressenHaar warme stem en goede looks bevallen iedereen! Bij ons is Ilse de Lange te boeken.2999,-Lees meer