Danilo Kuiters boeken

De Nederlandse zanger Danilo Kuiters zal er een geweldig feest van maken!

prijs op aanvraag
Danilo
rFxZhCGN
ylbDxxVY
aCjbjSqYAM
gfDBNIzo
Danilo
Controleer nu de beschikbaarheid van Danilo Kuiters
Starttijd:  
Eindtijd:  
Categorie: Zanger

Biografie Danilo Kuiters

Danilo Kuiters is geboren op 22 juli 1997 in Amsterdam. Toen hij nog niet kon praten zat hij al op schoot bij Andre Hazes om samen met hem een liedje te zingen. Het ontgaat niemand dat Danilo Kuiters zijn grote passie zingen is. Hij is uitgegroeid tot een bekende artiest met een zeer drukke agenda.

Danilo heeft meegedaan aan het SBS-programma Bloed, Zweet & Tranen. Ook won hij de talentenjacht van Jantjes verjaardag. Hierdoor werd zijn naam steeds vaker genoemd.

Danilo Kuiters heeft deelgenomen aan het tv-programma The Voice Of Holland. Hier heeft hij veel geleerd van zijn coach Lil' Kleine. Volgens Marco Borsato is Danilo Kuiters de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger.
In 2020 tekende Danilo een platencontract bij NRGY Music BV. Hier bracht hij zijn nummers Vanaf vandaag en Zijn Het Je Ogen uit.

Danilo Kuiters boekingen

Het repertoire van Danilo Kuiters bestaat uit Nederlandse hits en zijn eigen nummers. Deze Nederlandse hits zijn nummers van Gers Pardoel, Nielson, Marco Borsato en uiteraard hits uit Bloed, Zweet & Tranen. Met dit geweldige repertoire zet Danilo Kuiters een geweldig optreden neer. U kunt Danilo kuiters boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival, feest en evenement.

danilokuiters.jpeg

Danilo Kuiters boeken bij Evenses

U kunt Danilo Kuiters boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement. Danilo Kuiters boeken voor uw feest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Danilo Kuiters

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

De Muziek Bingo

De Muziek Bingo

6 Beoordelingen

Een gezellige en muzikale middag of avond met vrienden, familie of collega's.

€ 395 - € 990
Zanger Danny

Zanger Danny

5 Beoordelingen

Danny is een echte sfeermaker met zijn vertolking van de Nederlandstalige en Engelstalige hits

€ 675 - € 1485
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.