1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

44 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Entertainment boeken in Amsterdam
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente in Nederland. Amsterdam wordt herkend om het indrukwekkende grachtennetwerk, de mooi gelegen herenhuizen en tal van andere bijzonderheden die de stad sieren. Amsterdam is ook de stad van het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, de toeristische trekpleister de Wallen en natuurlijk Ajax. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland aan het IJ, het Noordzeekanaal en de Amstel. Amsterdam is niet alleen de grootste gemeente van Nederland, Amsterdam telt ook het meest aantal verschillende nationaliteiten ter wereld.

Daarnaast is er veel te beleven in Amsterdam, van verschillende festivals die jaarlijks worden gehouden, uitjes in museums en varen over de grachten. Amsterdam is een stad met een grootse naam, zowel landelijk als internationaal. Ieder jaar worden er ook veel verschillende festivals georganiseerd in Amsterdam, denk hierbij aan Amsterdam Open Air, de Gay Pride en Amsterdam Dance Event (ADE). Er zijn ook veel bekende Amsterdamse artiesten zoals de Amsterdamse zangers: André Hazes, Douwe Bob, René Froger en Amsterdamse zangeres Willeke Alberti.

Artiesten en entertainment boeken in Amsterdam

Als u een feest, bruiloft of personeelsfeest organiseert in Amsterdam helpen wij u graag met het zoeken naar het geschikte Amsterdam entertainment. Evenses Entertainment is namelijk ook al jaren actief in Amsterdam en de rest van Nederland, zowel voor privé gelegenheden als zakelijke evenementen. Zoekt u een bekende naam voor op uw feest of een geschikte band voor uw bruiloft? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod van bekende zangers, zangeressen en DJ's, verschillende bands of spectaculaire acts om te boeken voor uw feest, personeelsfeest of bruiloft. Al onze artiesten zijn geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, enthousiasme en ervaring. Mede hierdoor kunnen wij als entertainment bureau garanderen dat al onze acts professioneel zijn en garant staan voor succes op uw bruiloft, evenement of personeelsfeest.

Op het gebied van entertainment heeft ons team van event specialisten veel ervaring en zijn ook u graag van dienst om van uw evenement, ceremonie of verjaardagsfeest een succes te maken. Heeft u vragen? 7 dagen per week kunt u contact met ons opnemen. Ons team staat u graag te woord om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden.

Soorten Amsterdams entertainment

Bekende artiest Amsterdam

Amsterdam kent vele bekende artiesten. Volkszangers uit de Jordaan of de Pijp, Rappers uit de Bijlmer of de Jordaan en ook veel van onze vrouwelijke BN'ers komen uit Amsterdam. Amsterdam is een van de muzikale centra's in Nederland.

Deze Amsterdam bekende artiest spelen door heel Nederland. Veel van hen spelen elk weekend wel voor een nieuw groots publiek door heel het land, vaak zelfs meerdere shows per avond. Deze ras artiesten en hun team weten van elk feest een groots succes te maken.

Bekende artiest Amsterdam

Rapper Amsterdam

Amsterdam is de laatste jaren steeds meer bekende Amsterdamse artiesten gaan voortbrengen. Niet alleen meer de Amsterdam zangers en zangeressen van het levenslied maar ook de Amsterdam rappers uit de Jordaan of de Bijlmer.

Rapper Amsterdam boeken? Wij helpen u graag. Denk hierbij aan Lil Kleine, De Jeugd van Tegenwoordig, Dio, Jayh, Sevn Alias of Yung Internet. Veel van deze rapper Amsterdam rappen over hun jeugd en huidige leven op straat in Amsterdam. Deze teksten spreken veel andere jongeren aan en werken voor veel als inspiratie om ook te gaan rappen.

Rapper Amsterdam

DJ Amsterdam

Naast rappers heeft deze stad ook vele Amsterdam DJ's voorgebracht. Heeft u liever een DJ uit Amsterdam die uw feest tot een groots feest maakt? Ook dat is zeker mogelijk bij Evenses. De grootste is natuurlijk Martin Garrix, maar Amsterdam telt ook vele andere DJ's Amsterdamse roots

Deze DJ Amsterdam spelen over de hele wereld en hebben een grootse internationale status. Uiteraard hebben Nederlandse DJ's in de EDM scene de wereld overgenomen in de afgelopen jaren. Met het Amsterdam Dance Event zijn veel van deze DJ's Amsterdam dan ook terug te vinden op de grootste events in de stad.

DJ Amsterdam

Coverband Amsterdam

Naast allemaal bekende DJ's en rapper heeft Amsterdam uiteraard veel meer te bieden. Leuke Amsterdam coverband zullen er nooit genoeg zijn. Voor elk denkbaar genre is er een een coverband in Amsterdam. Two Delight is een leuk duo geheel in Spaanse stijl maar ook Stax Soul Survivors is een echte Amsterdam band aanrader.

Deze coverband Amsterdam ontstaan vaak door muziekopleiding, buurt bewoners of groepen vrienden die samen gaan spelen. Van groot tot klein zijn er formaties van Amsterdam coverbands te vinden in de stad.

Coverband Amsterdam

Act boeken uit Amsterdam

Kortweg, Amsterdam zit dus boordenvol talentvolle muzikanten. Voor elk type feest vallen er wel Amsterdamse artiesten te vinden dus uw feest tot een groots succes brengen. Kies uit:

  • Coverband Amsterdam
  • DJ Amsterdam
  • Bekende artiest Amsterdam
  • Rapper Amsterdam

Neem geheel vrijblijvend contact op met Evenses en wij zullen uw event voorzien van een van onze Amsterdamse artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.