< Terug naar overzicht

The Embassy

Een unieke samenwerking tussen band en DJ zorgt voor een spetterend optreden!
vanaf: 
2 495,-
5

Referenties

"Wat een feest hebben zij ervan gemaakt! Af en toe een eigen interpretatie van een house-nummer tussendoor. Modern maar toch authentiek."
Ilja de Vries
5
"Als je wilt dat je huwelijksfeest een echt dansfeest wordt, moet je bij The Embassy zijn. Hele avond lekker gedanst en meegezongen. "
Peter en Lisanne de Jong
4
"Het optreden heeft ervoor gezorgd dat het feest een TOP feest was!"
Linda Korenhof
5

The Embassy

Deze allround feestband brengt u een unieke samenwerking tussen band en DJ.

 

The Embassy staat garant voor spetterende feestavond vol entertainment. The Embassy is niet zomaar een live band, The Embassy speelt in rap tempo en hierdoor komen verschillende hitjes voorbij. Vooraf, naderhand en tussen de sets door speelt de DJ, zodoende ontstaat er een waar feest wat maar blijft doorgaan. The Embassy bestaat uit zes muzikanten die het podium elk optreden vol overgave betreden. Met een bak energie worden de mash-ups gespeeld, bijna elk genre komt aan bod; van Pop tot Rock, House, Dance en Happy Hardcore maar ook van R&B tot Rap en Funk.

 

Met de inmiddels befaamde mash-ups blijft het feest niet warm, maar heet! The Embassy is op bijna elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke avond. Na het beleven van The Embassy zal een ‘live band’ nooit meer hetzelfde zijn! The Embassy bestaat uit muzikanten geschoold aan het conservatorium en andere professionele muzikanten, welke met regelmaat het podium betreden. Deze groep biedt u een totaalpakket aan met zowel band als DJ en het combineren van deze twee is de uitdaging en de kracht. Met de beats- en mixkwaliteiten van de DJ en de jarenlange ervaring van de muzikanten, wordt er een uniek concept neergezet voor een onvergetelijk feest. De bezetting van de band bestaat uit 7 bandleden: zang, tweemaal gitaar, drums, bas, toetsen en de DJ.

 

Wilt u The Embassy boeken voor uw feest, diner of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Dansvloer boeken bedrijfsfeest verjaardag

Smart verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Smart verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest.395,-Lees meer
jazzband boekingen receptie 0

Drinks On Us

Jazz band, Coverband

Drinks On Us

Jazz band, CoverbandDeze stijlvolle jazzy band kan zowel op de achtergrond als meer feestelijk spelen.845,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Dance
  • House

Songs