René le Blanc

Boek nu dé bekende zanger van TV!

€ 3995 - € 4795
rene le blanc boeken
vAJFokMw
hJsLttTgdE
rene le blanc boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van René le Blanc
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

René le Blanc boeken

René le Blanc brak in 2020 door toen hij meedeed aan het Nederlandse talentenprogramma "Ik Geloof in Mij". In dit programma worden zangers gevolgd op hun weg naar roem. Al snel was René groots geliefd bij het publiek en zijn populariteit bleef maar groeien. Met zijn hit "If I Tell You" brak hij dan eindelijk door en nu wordt hij als ware BN'er herkend.

De Arnhemse artiest ging direct na zijn middelbare school al de showbizz wereld in. René werd door zijn look, zijn warme stem en zijn versie van 'Please Release Me' al snel de Nederlandse Engelbert Humperdink genoemd. Vervolgens stapte hij in 2009 over op de Nederlandstalige muziek en bracht hij in een korte tijd een aantal singels uit, zoals 'Kleine Madonna', 'Jij Maakt Me Gek' en 'Ik Laat Je Nooit Meer Gaan'. In 2011 breidde René zijn publiek uit over de grens toen hij de Duitse singel "Ich Lass Dich Nie Mehr Gehn" uitbracht.

Ik Geloof In Mij

René le Blanc werd in 2020 gevraagd mee te doen aan het televisie programma 'Ik Geloof in Mij' van SBS6. In dit programma worden zangers en zangeressen gevolgd die naamsbekendheid willen creëren. Met zijn charmerende karakter en spraakmakende stem was hij al gauw favoriet bij de kijkers. In het programma nam hij zijn singel 'If I Tell You' op en deze werd een grote hit. Sindsdien is hij veelvuldig te zien en te horen op zowel diverse televisie- en radioprogramma's. Hij was zelfs zo populair bij 'Ik Geloof In Mij' dat hij opnieuw is gevraagd om ook in het tweede seizoen mee te doen, deze is vanaf maart 2021 te zien.

Toekomstplannen

De toekomst van René le Blanc ziet er positief uit. Begin 2021 tekende hij een platencontract bij NRGY Music en al snel brengt hij een nieuwe singel uit bij hen, genaamd 'My Baby Love'.

rené le blanc boeken, rené le blanc boeken, rené le blanc boeken.jpg

Boeken van René le Blanc

Bent u al helemaal enthousiast en wilt u de Arnhemse René le Blanc boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardagsfeest? René le Blanc boekt u via Evenses. Vul vrijblijvend ons offerteformulier in, of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen over het boeken van René le Blanc.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses Entertainment is kwaliteit gegarandeerd doordat wij enkel met professionele artiesten werken.

Repertoire René le Blanc

Genres

Nederlandstalig

Nummers

René le Blanc - If I Tell You
René le Blanc - My Baby Love
René le Blanc - Ik Laat Je Nooit Meer Gaan

Vergelijkbare acts

Fource

Fource

Fource bekend van het junior songfestival

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.