Tim Akkerman boeken

In maart 2009 stapte Tim Akkerman uit de beroemde Haagse band DI-RECT. Sinds 2011 wist hij zijn 'tiener- en rockidool imago' van zich te ontworstelen toen hij met zijn persoonlijk en ingetogen album 'ANNO' kwam dat veel positieve reacties en recensies ontving. Zo stond deze zanger-gitarist daarna ook op verschillende festivals, onder andere het Songbird Festival. Zijn muziek werd geïnspireerd door klassieke singer-songwriters als Paul Simon en Nick Drake, als ook meer eigentijdse troubadours als Tim Christensen, het nieuwe materiaal toont meer referenties met bands en artiesten als Bruce Springsteen, Mumford & Sons en Ben Howard.

Daarnaast laat Tim Akkerman zijn maatschappelijke kant ook zien door zich een jaar lang in te zetten als Ambassadeur van Vrede voor vredesbeweging PAX. Voor deze vredesbeweging maakte Tim een speciaal lied over vrede genaamd 'Brave Of Our Hearts'. Hiermee wilde hij mensen aanspreken die zich, net als hij zelf, persoonlijk gedreven voelen om zich voor vrede in te zetten. Zo vertelde Tim Akkerman: “Vrede hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Begin gewoon in je eigen omgeving.”.

Boekingen Tim Akkerman

Wilt u deze zanger-gitarist en tevens een moedig mens boeken voor uw feest, bruiloft, ceremonie, festival of evenement? Deze act is bij Evenses in te huren voor uw opening en bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.