Django Wagner boeken

Wilt u Django Wagner boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Django Wagner boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Django Wagner is een zanger die het publiek weet aan te spreken met zijn uit de zigeunerwereld afkomstige roots. Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner boeken

Django Wagner

Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee. Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. In 2009 start Django zijn carrière met de single Kali, dat direct aan zijn roots refereert en dat hij opnam met Het Rosenberg Trio en zijn neef Martien (viool). Het was meteen zijn eerste hitsingle. Een schot in de roos. Het gelijknamige debuutalbum, dat meerdere hits opleverde, behaalde de gouden status. Nederland omarmde Django Wagner als zanger, maar ook als persoon. Zijn geheel eigen invulling van ‘het levenslied’, is authentiek en herkenbaar. Hij is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Bijna moeiteloos krijgt hij de polonaise op gang en zet hij de kroeg op zijn kop. Django Wagner boeken

Django Wagner boeken prijs.jpg

Geniet van Django Wagner

Ondanks dat Django Wagner vele successen heeft behaald, blijft hij doorgaan. Eind 2018 verwende hij zijn fans met een kerstalbum en een prachtige kerstspecial. In deze special zaten Django Wagner zijn beste nummers uit de afgelopen 10 jaar met als extra toevoeging 4 nieuwe nummers. Op 10 juni, 2e pinksterdag geeft Django Wagner een live concert in het AFAS Circustheater. U kunt natuurlijk Django Wagner boeken voor uw gelegenheid.

Voor het eerst geeft Django Wagner samen met zijn orkest een groot Kerstconcert in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. Dit zal in 2021 plaatsvinden. Django Wagner zingt dan een avond lang voor u de mooiste kerstliedjes.

Boekingen Django Wagner

Wilt u Django Wagner boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Django Wagner boeken via Evenses voor uw bruiloft of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Django Wagner.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Django Wagner boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Django Wagner boekingen bekend als een groots feest spektakel.