Marco Kraats boeken

Marco Kraats is een partyzanger in hart en nieren. Hij is al meerdere malen uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland. Deze feestzanger is te boeken voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest.

Boekingen van Marco Kraats

Partyzanger Marco Kraats treedt al meer dan 10 jaar op en maakt er overal een feest van.  Met zijn vele singles als “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en “Radler is geen Alcohol” is hij allang geen onbekende meer. Zo stond hij al op Dutch Valley, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse en vele andere feesten in Nederland, maar ook Salou, Lloret de Mar, Mallorca, Portugal, Oostenrijk en meer.

Een optreden van Marco staat garant voor een dik halfuur één groot feest op iedere locatie, met de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes.  Hij doet dit met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die hij standaard ieder optreden weggeeft.

Wilt u partyzanger Marco Kraats boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.