Willem boeken

Met singles als Slaap, Dom, lomp en famous en slapeloze nachten was The Opposites niet weg te denken uit de Nederlandse hiphop. Willem en Big2 waren en zijn nog steeds regelmatig te horen op de radio en de clubs in binnen- en buitenland. Dat Willem het ook als solo artiest kan, laat hij zien met zijn debuutalbum Man in Nood. Met een uitverkochte tour en tientallen optredens in het verschiet is Willem ook te boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest.

Willem boeken

Boekingen Willem

Willem de Bruin, ook wel bekend als Willy vormde samen met Big2 de succesvolle hiphop duo The Opposites. Van 2004 tot 2014 een van Nederlands grootste hiphop duo en tot op hede worden de hits zoals; Sukkel voor de liefde en Dom, lomp en famous nog regelmatig gedraaid. Ze brengen vier albums uit en staan op de grootste festivals in binnen- en buitenland. Deze successen leverde The Opposites in 2013 de popprijs op. Na deze succesvolle periode besluiten ze in 2014 uit elkaar te gaan.

Willem is nadat The Opposites stopte in een ernstige persoonlijke crisis belandt. Dit heeft hem uiteindelijk niet weerhouden om te doen waar hij altijd al van heeft gehouden, muziek maken. Willem heeft zijn depressie overwonnen en zijn verhaal in zijn eerste eigen album verwerkt, Man in Nood. Dit is niet in onopgemerkt gebleven bij het grote publiek. Van festival Eurosonic Noorderslag tot aan zijn eerst echte tour, die binnen een uur uitverkocht was. Willem is uit de schaduw gestapt en begonnen aan een nieuw avontuur.

Wilt u Willem boeken voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, evenement of andere gelegenheid? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.