Def Rhymz boeken

Def Rhymz is de rapper achter hits als 'Doekoe'  en 'Schudden met je kont' en is na zijn hit met Dean Saunders terug van weggeweest. Deze ras-echte entertainer weet het publiek, in goede en in slechte tijden, altijd te vermaken. Op zestienjarige leeftijd won Def Rhymz het Nederlands Kampioenschap Rappen, waardoor hij tot de eerste generatie Nederlandse rappers behoort.

De hits 'Doekoe' en 'Schudden met je kont' zijn weinig mensen ontgaan. Niet gek dat er dan ook veel prijzen met deze nummers zijn verdiend, Def heeft maar liefst 3 TMF-awards op zijn naam staan, maar ook een Hitkrant-award en een Breka-Out!-award. Def trad ook op bij festivals zoals Noorderslag, Lowlands en Pinkpop. Def weet op dit soort evenementen iedereen aan het springen en dansen te krijgen. Def staat bekend om zijn energieke, levendige uitstraling. “De mens denkt te veel na en vergeet echt te leven!” aldus Def Rhymz. Uiteraard vragen wij ons af waar Def al die tijd geweest is? “Ik had er even genoeg van”. Voornamelijk zijn fans en omgeving hebben Def geïnspireerd om nog harder terug te komen dan ooit. Wij hebben Def gemist, maar hij is weer terug van nooit weggeweest en klaar voor uw evenement!

Boekingen Def Rhymz

Wilt u Def Rhymz boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Def Rhymz.