Dopebwoy boeken

Dopebwoy oftewel Jordan Jacott is geboren op 14 maart 1994. Dopebwoy komt oorspronkelijk uit Amsterdam Zuid-Oost waar hij daar met zijn vader, moeder en broer woonde. Op latere leeftijd verhuisde Dopebwoy naar Almere en voetbalde hij bij Buitenboys, Omniworld. Al gauw bevond hij een andere interesse en kwam zo in de muziekwereld terecht. Het ontstaan van Dopebwoy zijn muzikaliteit is vanwege de naschoolse activiteit 'Brassband'. Vanuit deze band begon Dopebwoy meer met muziek te maken.

Niet alleen was dit een van Dopebwoy zijn invloeden maar ook zijn vader zat in de muziekwereld, namelijk als DJ Flash. De vader leerde Dopebwoy alles en was dagelijks bezig met muziek en leerde hem alles wat hij zou moeten weten. Dopebwoy maakte genoeg beats maar miste toch een producent. Jordan beseft dat het opnemen van Engelstalige tracks niet zijn ding was en stapte over op Nederlands talig rap waar Dopebwoy nu nog steeds bekends om staat. Dopbewoy brak door in 2011 bij het grote publiek en bezorgde in 2012 de eerste videoclip featuring: Lexxxus, Donny Baby en Scotteboii genaamd ' Beatrix'. Aan de hand van dit nummer liet Dopebwoy echt zien dat hij kan rappen. Het was en is nog steeds een echt hit!

In hetzelfde jaar dropt Dopebwoy 'Zomer' voor Kempi, waar hij ook een verse op kreeg. Dopebwoy stond met dit nummer 2 weken lang op nummer 1 in de Juize.FM top 5. In 2013 begon Dopebwoy samen te werken met Jowy Rosé. Dopebwoy kreeg te maken met de label Streetknowledge. Hit na hit brengt Dopebwoy de afgelopen jaren uit met o.a.: 'Vertel me' met F1rstman, 'Bundem', 'That's life' met Yes-R, 'Late night sex' met SBMG en tot op heden de erg bekende 'Cartier' met Chivv en 3robi.

Dopebwoy heeft momenteel getekend bij Avalon Music / Top Notch Music VOF, Universal Music, Avalon Music en heeft begin 2018 de hit 'Drip' uitgebracht in samenwerking met SFB en Leafs.

Boekingen Dopebwoy

Wilt u Dopebwoy boeken voor uw feest, festival of evenement? Dopebwoy is in te huren voor uw bedrijfsfeest en verjaardag. Vul vrijblijvend het offerte formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van het entertainment voor uw gelegenheid.