SBMG boeken

Het Duo SBMG zijn het sinds jong af aan gewend om op een podium te staan wegens hun ongelofelijke successen van de afgelopen 6 jaar. Deze jonge gasten staan erom bekend om alle aanwezigen een onvergetelijke avond te laten beleven. Met hun hits 'heel arrogant', 'Beng' en 'Drop Top' hebben ze reeds de harten van vele Nederlanders en Belgen weten voor zich te winnen. Ze zijn nu te boeken via Evenses, voor uw festival, studentenfeest of stadsfeest.

Sawtu Boys Money Gang', ook wel kort SBMG genoemd, wordt gevormd door de twee urban artiesten Chivv, kort voor Chyvon Pala en Henkie T. Bij Henkie T. zit  het muzikale talent in de familie. Zijn neef heeft een Surinaamse band genaamd 'Sawtu Boys' en de naam SBMG is hier ook van afgeleid. Sawtu Boys betekent zoute jongens, oftewel jongens met geld. Deze naam werd gewijzigd naar Sawtu Boys Money Gang en kortte deze in tot SBMG.

Ze zijn beide opgegroeid in Amsterdam-Zuidoost en geraakte bevriend via de interesse voor muziek. In 2012, toen de jongens amper 15-jaar waren, brachten ze het nummer 'Heel Arrogant' uit en haalden daar hun eerste optredens binnen onder de artiesten naam Chivv & HT. Binnen een jaar gaf het duo meer dan 200 optredens in Nederland en België. In 2013 besloten ze om een urban band te vormden en dat deden ze de eerste maanden als trio met Bryan Oduro (BKO). Chivv was eerst begonnen als zanger, maar heeft nu zijn passie gevonden in het rappen met vette beats en originele teksten.

Via YouTube bereikte het duo hun populariteit van vandaag. Hun single 'Oeh Na Na' kwam in de hitlijsten niet verder dan de Tip 30, maar werd daarentegen een hit op het internet. Op YouTube werd het binnen een jaar 4,5 miljoen keer bekeken en behaalde uiteindelijk de 10 miljoen streams. Tegenwoordig staan de mannen van SBMG geregeld in de charts.

Boekingen SBMG

Wilt u SBMG boeken voor uw studentenfeest, festival of stadsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van SBMG.