SFB boeken

Strickly Family Business is een uit Den Haag afkomstige rapformatie. SFB bereikte de top met hun hits "Lovely Body" en "investeren in de Liefde" waar onerandere de rapsensatie Ronnie Flex aan mee werkte. U kunt de HipHop groep SFB boeken voor uw verjaardagsfeest, festival, stadsfeest en studentenfeest.

De rappers Frenna, Jandro, Priceless en KM begonnen hun carrière met het nummer "Ziekniehh" dat ze in 2013 uitbrachten. Snel kwam hun volgende hit uit "Flexen" dat al een miljoen aantal keer bekeken werd op YouTube.

In 2015 scoorde SFB enorme hits met hun New Wave. Voor de tracks ontvingen de rappers meerdere gouden en platina platen. Met New Wave werd SFB geboekt voor grote festivals zoals Lowlands en Appelsap.

Ook heeft SFB de Popprijs en de Edison Popprijs in de categorie Hip Hop en Beste  Album gewonnen.

SFB maakte in 2016 opnieuw indruk met hun album Reset the Levels 2: Boulevard met featurings van Ronnie Flex, Sevn Alias en Broederliefde. De singles van hun laatste EP zijn zeer gekende clubhits en kwamen terecht op verschillende belofte lijstjes van o.a. Spotify.

Boekingen SFB

SFB boeken voor uw festival, verjaardagsfeest of evenement? Deze act is via Evenses in te huren voor uw studentenfeest of stadsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van SFB.