< Terug naar overzicht

Broederliefde boeken

De nieuwste rapsensatie uit Rotterdam verovert Nederland!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Ideaal voor een schoolfeest, de hele zaal kende ze en ging los! "
Eveliene Ruijgrok
5
"Deze groep meegemaakt op Pinkpop, ik hoop dat ze volgend jaar weer van de partij zijn, dan koop ik zeker weer een kaartje!"
Madelief van Duivenvoorden
5
"De act is leuk in elkaar gezet, zelfs mensen die de groep niet kenden deden aandachtig mee met de show. Deze groep is zowel voor jong als oud leuk! "
Pepijn de Rooij
4

Broederliefde boeken

Broederliefde boeken

 

De nieuwste rap sensatie uit Rotterdam is Broederliefde. Het concept van Broederliefde is ontstaan toen één van de leden van de groep Emms besloot te rappen, kort daarna sloten 3 andere voetbalvrienden zich daarbij aan, dit waren Mella, Sjaf en Jerr. Ze wonen allemaal in dezelfde wijk, vandaar dat gelijk een Rotterdamse wijk achter deze groep stond. Het succes van Broederliefde ontstond dan ook in Rotterdam, waarna het zich verder uitbreidde over heel Nederland. De woorden die centraal staan bij de Rotterdamse rapgroep zijn eenheid, gezelligheid en voetballen.

 

In 2015 werd Broederliefde genomineerd voor de Edision Award en het jaar erna wonnen ze diverse FunX Awards. Tevens hebben diverse singles van Broederliefde nu de platina status gekregen. Broederliefde was ook te zien in diverse televisieprogramma's zoals RTL Late Night en DINO. De groep was zelfs te vinden op verschillende festivals zoals Lowlands en Pinkpop. Eind 2015 bracht de groep het album 'Hard work pays off' uit. Nummers van deze plaat kregen een notering in de Nederlandse top 40 en Single top 40. Eind april 2016 verscheen een nieuw album 'Hard work pays off 2'. Na de lancering van dit album werden de nummers bijna 700.000 keer beluisterd op Spotify. Uiteindelijk werd het het eerste Nederlandse album dat 13 weken op 1 stond. In november werd het album genomineerd voor een 3voor12 Award en was de groep in de race voor een MTV Award voor beste Nederlandse act. 

 

Boekingen Broederliefde 

 

Broederliefde bereikt telkens een grotere groep, dit blijkt tevens uit de samenwerkingen die de groep aangaat. Een samenwerking was bijvoorbeeld met Jan Smit, het nummer 'Kom dichterbij me' werd dan ook een groot succes. Maar ook samenwerkingen met andere Nederlandse rappers zoals Ronnie Flex en SFB slaan aan bij het publiek. 

 

Wilt u Broederliefde boeken voor uw evenement, festival of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en studentenfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Broederliefde.

 

Anderen bekeken ook

JeBroer boeken festival 0

jebroer boeken

Bekende Urban artiesten

jebroer boeken

Bekende Urban artiestenMet zijn innoverende teksten vergeten uw gasten uw evenement nooit meer! 2999,-Lees meer
Ronnie flex boeken feest

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiesten

Ronnie Flex boeken

Bekende Urban artiestenDe rapper waar niemand om heen kan, de sensatie van nu is natuurlijk Ronnie Flex!2999,-Lees meer
SevnAlias boeken evenement

Sevn Alias boeken

Bekende Urban artiesten

Sevn Alias boeken

Bekende Urban artiestenBoek Sevn Alias en met zijn patsergedrag tovert hij uw gelegenheid om tot een vet feest. 2999,-Lees meer
mula b boeken

Mula B boeken

Bekende Urban artiesten

Mula B boeken

Bekende Urban artiestenEen bekende rapper voor uw clubfeest? Mula B is de geknipte persoon! 2999,-Lees meer