Hef boeken

De 21 jarige Hef (Julliard Frans) is geboren in Rotterdam. Als klein jongetje verhuisde hij naar de Amsterdamse Bijlmer, daar woonde hij in een achterstandsbuurt, doorliep zijn jeugd en maakte zijn basisschool af. Vervolgense verhuisde Hef en zijn famillie weer terug naar Rotterdam. In Rotterdam woonde de familie in een buurt die, zoals hij zelf omschrijft als, erg grimmig was en de rapper kwam in aanraking met criminaliteit. Gelukkig vond hij zijn lotbestemming, voordat het echt fout zou gaan, namelijk muziek. Hef maakte succesvolle tracks zoals, Puur en Big Boss. Deze nummers zijn tot stand gekomen doordat hij ging rappen over zijn verleden in de grimmige buurten. De succesvolle tracks heeft Hef te danken aan zijn eigen harde producties en hij is nu een van de bekendste Nederlandse rappers.

Rapper Hef won in 2009 en 2010 drie State Awards, in de categorie Beste artiest. Zijn hits bereikte meer dan één miljoen kijkers op Youtube en deze hits bereikte zelfs de hitlijsten in Nederland en Vlaanderen. De rapper is sindsdien niet meer weg te denken uit de hiphop scene.

Boekingen Hef

Wilt u Hef boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze artiest is via Evenses te huren voor uw festival of bedrijfsfeest. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor deze rapper en wij zullen u een mooi voorstel toesturen. U kunt ons ook telefonisch bereiken mocht u nog vragen hebben over het boeken van Hef. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.