Hef boeken 

 

De 21 jarige Hef (Julliard Frans) is geboren in Rotterdam. Als klein jongetje verhuisde hij naar de Amsterdamse Bijlmer, hier woonde hij in een achterstandsbuurt hij doorliep hier zijn jeugd en maakte zijn basisschool af. Vervolgense verhuisde Hef en zijn famillie weer terug naar Rotterdam. In Rotterdam woonde de familie in een buurt, die zoals hij zelf omschrijft heel grimmig was namelijk Hoogvliet. Hef raakte in aanraking met criminaliteit, gelukkig vond hij zijn lotsbestemming, voordat het echt fout zou gaan, namelijk muziek. Hef maakte succesvolle tracks zoals, Puur en Big Boss deze zijn tot stand gekomen doordat hij ging rappen over zijn verleden in deze grimmige buurten. Deze succesvolle tracks heeft Hef te danken aan zijn eigen kei harde producties. Hef is nu een van de bekendste Nederlandse rappers 

Rapper Hef won in 2009 en 2010 drie State Awards, in de categorie Beste artiest. Zijn hits bereikte meer dan één miljoen kijkers op Youtube en deze hits bereikte zelfs de hitlijsten in Nederland en Vlaanderen. Hef is sindsdien niet meer weg te denken uit de hiphop scene. 

 

Boekingen Hef

 

Wilt u Hef boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze artiest is via Evenses te huren voor uw festival of bedrijfsfeest. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor rapper Hef. U kunt ons ook telefonisch bereiken mocht u nog vragen hebben over het boeken van Hef. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen over het boeken van Hef.