Mula B boeken

Mula B is een van de heetste rappers van deze tijd. Met zijn single 'Meester Plusser' zette hij heel Nederland op zijn kop. Het nummer werd plat gedraaid in clubs, op festivals en weerklonk luid uit de boxen van vele jongeren. Met de nodige punches en metaforen kantelde hij het internet helemaal. Met zijn makkelijk mee te rappen en simpel te onthouden refreinen heeft Mula B een paar goede jaren achter de rug.

Met de mixtape D&G (Drugs en Geld) kwam Mula B met hits als 'Domme Jongens', 'Geel' en 'Echekems'. Ook de best bekeken 101-barz sessies van Mula B stuurden hem naar een hoge positie in de Nederlandse rapscene. Mula B rapte het dak eraf op grote festivals zoals Appelsap en Bassline. Dit resulteerden in een springend publiek zo ver als het oog reikt.

Boekingen Mula B

Wilt u Mula B boeken voor uw club, stadsfeest of festival? Deze rapper is via Evenses te boeken voor uw feest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.